Podmáslové bagety s bylinkami
Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2010 13:23
Ivi tak jsem dnes konečně upekla Tvé bagety jsou super, zvládla jsem to i bez pečky, jen mě nějak zlobí trouba, tak je nemám tak krásně dozlatova upečené, ale i tak mám radost
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
2. 10. 2010 17:50
Děkuju.
2. 10. 2010 17:04
Miri, krááása!
2. 10. 2010 13:21
Cathleen posílám pár fotek a velké díky za tenhle recept. Dělala jsem je jen z polo dávky a byla to chyba. Děti se do nich pustili s ohromnou chutí a i můj manžel neodolal a pár jich snědl. Dělala jsem je malé (8 ks), nám to tak víc vyhovuje. Příště je budu dělat, pěkně z celé várky. Posílám boďku č. 15 a doporučuji dále.
27. 9. 2010 10:51
tak já tě, ivčo, pochválím ne jen podle toho, jak ty bagety vypadají, ale hlavně, jaké jsou chuťově. a to jsou absolutně úžasné neměla jsem podmáslí, tak jsem dala kefír. a přidala trochu restované sušené cibule. a rodina mi je snědla ještě vlažné. ubránila jsem jen jedinou a tu si dala tchýně. takže dneska peču zase. díky za výborný recept
17. 9. 2010 21:31
Jsi nejlepší+
17. 9. 2010 20:30
Cathleen jen zakousnout.
17. 9. 2010 16:29
Krásně nazdobené, Cathleen prostě umí
17. 9. 2010 16:29
Výstavní kousky
17. 9. 2010 14:52
Cathleen - už jsem ti to psala víckrát ... tvoje pečivo je neskutečné Tohle kdyby se prodávalo v nějakém obchodě, tak je tam pořád fronta až ven +
17. 9. 2010 14:12
Krásné i po estetické stránce posílám bodík
17. 9. 2010 13:46
Paráda
17. 9. 2010 13:15
Cathleen proč já nemám podmáslí. Už pár dní, mám chuť si zopakovat tvé Tatarkové .... a ty teď přidáš tohle. To mi nemůžeš dělat. Rozhodně ukládám a protože jsem bylinková, tak i brzy vyzkouším. Nemohla by jsi, pro jednu mlsnou uživatelku přidat i řez? Prosííím.
17. 9. 2010 13:08
17. 9. 2010 12:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 22 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 10 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 21 minutami
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 24 minutami
Rychlý fazolový guláš s klobáskou
MilosCz uvařil před 25 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Barinkita uvařila před 25 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 49 minutami
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 53 minutami
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Rebave uvařila před 1 hodinou
Klasické palačinky
linha_v uvařil před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim
Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
38 názorů