Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové bagety s bylinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 9. 2010 10:54

Suroviny

Porce: 4 kusy po 240-250 g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 756 kJ / 2 571 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky47,83 g
Vláknina19,24 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,00 g
Sacharidy447,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

16. 10. 2010 13:23

;-) Ivi tak jsem dnes konečně upekla Tvé bagety:yes: jsou super, zvládla jsem to i bez pečky;-), jen mě nějak zlobí trouba, tak je nemám tak krásně dozlatova upečené:-(, ale i tak mám radost:-))
Jsou moc dobré:yes:, přidala jsem foto. Díky za recept:-K:-K

mirca75 mirca75

2. 10. 2010 17:50

Děkuju:-8:-K.

cathleen cathleen

2. 10. 2010 17:04

:-))Miri, krááása!:yes::yes:

mirca75 mirca75

2. 10. 2010 13:21

Cathleen:-) posílám pár fotek a velké díky za tenhle recept:-K. Dělala jsem je jen z polo dávky a byla to chyba. Děti se do nich pustili s ohromnou chutí a i můj manžel neodolal a pár jich snědl. Dělala jsem je malé (8 ks), nám to tak víc vyhovuje:-8. Příště je budu dělat, pěkně z celé várky:-p. Posílám boďku č. 15 a doporučuji dále:-K.

finneta

27. 9. 2010 10:51

tak já tě, ivčo, pochválím ne jen podle toho, jak ty bagety vypadají, ale hlavně, jaké jsou chuťově. a to jsou absolutně úžasné:-D:yes::yes::yes::yes: neměla jsem podmáslí, tak jsem dala kefír. a přidala trochu restované sušené cibule. a rodina mi je snědla ještě vlažné. ubránila jsem jen jedinou a tu si dala tchýně.:-D:-D takže dneska peču zase. díky za výborný recept:-)):yes::yes:

Patricie

17. 9. 2010 21:31

:-K Jsi nejlepší:-D:-D:yes:+

drahulin drahulin

17. 9. 2010 20:30

Cathleen jen zakousnout.:-p:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

17. 9. 2010 16:29

:-O:-O Krásně nazdobené, Cathleen prostě umí :yes::yes:

jajine jajine

17. 9. 2010 16:29

Výstavní kousky:yes::yes::yes:

Paprika Paprika

17. 9. 2010 14:52

Cathleen - už jsem ti to psala víckrát ... tvoje pečivo je neskutečné :yes::yes: Tohle kdyby se prodávalo v nějakém obchodě, tak je tam pořád fronta až ven :yes::yes::yes: +;-)

mamkapavla mamkapavla

17. 9. 2010 14:12

Krásné i po estetické stránce:-K posílám bodík:yes:

Teta Lena

17. 9. 2010 13:46

Paráda:-p:-p:-p:yes:

mirca75 mirca75

17. 9. 2010 13:15

Cathleen:-) proč já nemám podmáslí;-(. Už pár dní, mám chuť si zopakovat tvé Tatarkové .... a ty teď přidáš tohle. To mi nemůžeš dělat;-(;-). Rozhodně ukládám a protože jsem bylinková, tak i brzy vyzkouším:-). Nemohla by jsi, pro jednu mlsnou uživatelku přidat i řez:-8? Prosííím:-K.

michsamant michsamant

17. 9. 2010 13:08

:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2010 12:44

:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim

Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Podmáslové bagety s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0L95