Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.
http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...
moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2010 10:23
Teda Výbušná, čest a sláva, jedním slovem nádhera a to jak recep, tak fotky Dávám ti 17.bod
20. 9. 2010 09:43
+
20. 9. 2010 08:57
20. 9. 2010 08:38
Výbusna, je to prostě ,
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD
Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!... )
20. 9. 2010 08:35
To vypadá úžasně
20. 9. 2010 07:43
No to je parádní
20. 9. 2010 07:42
To je krása veliká - recept i fotky+
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla
20. 9. 2010 07:31
Nádhera- recept i fotka
20. 9. 2010 07:29
Překrásné, jedlé fotky a moc prima recept!+
20. 9. 2010 07:08
joooo, hřib dubový vybusna, to je dobře, že ses spletla
20. 9. 2010 05:15
20. 9. 2010 04:20
no vsak to vyzera super, tak len ich tu navnad, aby chodili nakukat aj na sk
19. 9. 2010 23:35
dubaky su...ja neviem ako sa to cesky povie..su to take hriby...take tie co sa cenia najviac...maju taku gulatu nozku a tmavohnedy klobucik, podhubie je spongiovite.
19. 9. 2010 23:31
ach , to som blazon....ja som sa pomylila a vlozila to na cz stranky...ani som sa nepozrela, ci tu uz nieco take nie je a neurobila som tu duplu..ospravedlnujem sa.
19. 9. 2010 23:16
vybusna, to vypadá nádherně jestě prosím tu dubakovu omačku (co to je dubak???)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 4 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 23 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 30 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 1 hodinou
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 5 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 7 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa
Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
30 názorů