Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

19. 9. 2010 23:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve.

http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem...

moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 9. 2010 10:23

Teda Výbušná, čest a sláva, jedním slovem nádhera a to jak recep, tak fotky:-! Dávám ti 17.bod:yes:

mysulka mysulka

20. 9. 2010 09:43

:-p+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2010 08:57

:yes::yes:

spagetka spagetka

20. 9. 2010 08:38

Výbusna, je to prostě :-*:-p:-p:-p:-K:-K:yes::yes:,
pro ty, co si neumějí představit dubák, tedy hřib dubový, přidávám odkaz http://www.google.cz/images?hl=cs&q=h%C5%99ib+dubo...
Lze ji ale snadno zaměnit s tzv. hřibem žlučovitým - žlučákem - zkouška je jednoduchá, dáte si kousek na jazyk a jakmile je odporně hořký, je to jasné - vyhodit! Tady je i odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/H%C5%99ib_dubov%C3%BD

Dubák je jinak jedna z nejkvalitnějších hub, málokdy červivá. Vhodná na veškeré úpravy, sušení, mražení, konz.solí, mladé do cta atd...
(jen holt bacha na záměnu - vlastní zážitek z jižních Čech, jako malá jsem nadšeně nasbírala plný koš hub, donesla ke stanu a táta mi dal ochutnat a ani jedna!!!...:-((;-(:-D:-D:-D )

Paprika Paprika

20. 9. 2010 08:35

To vypadá úžasně :yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

20. 9. 2010 07:43

No to je parádní:yes:

maris maris

20. 9. 2010 07:42

To je krása veliká - recept i fotky:yes::-)+
Já jsem se zaradovala, že budeš opět přidávat recepty i sem a Ty jsi se jen spletla;-(

zizala zizala (moderátorka)

20. 9. 2010 07:31

Nádhera- recept i fotka :-p:-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 9. 2010 07:29

Překrásné, jedlé fotky:-p a moc prima recept!:yes:+

isindy isindy

20. 9. 2010 07:08

joooo, hřib dubový :-O:yes: vybusna, to je dobře, že ses spletla ;-):yes::-D

Ivana Ch

20. 9. 2010 05:15

:-D:-)):-)):-p:-p:-K

michsamant michsamant

20. 9. 2010 04:20

:-p:yes: no vsak to vyzera super, tak len ich tu navnad, aby chodili nakukat aj na sk ;-)

vybusna vybusna

19. 9. 2010 23:35

dubaky su...ja neviem ako sa to cesky povie..su to take hriby...take tie co sa cenia najviac...maju taku gulatu nozku a tmavohnedy klobucik, podhubie je spongiovite.

vybusna vybusna

19. 9. 2010 23:31

ach :-O, to som blazon....ja som sa pomylila a vlozila to na cz stranky...ani som sa nepozrela, ci tu uz nieco take nie je a neurobila som tu duplu..ospravedlnujem sa.

isindy isindy

19. 9. 2010 23:16

vybusna, to vypadá nádherně :yes: jestě prosím tu dubakovu omačku (co to je dubak???:-D)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové kare plněné karé smažené karé co je vepřové kare co je karé veprove kare recept co je to karé plnené bravčové karé karé vepřová pečeně arista karé wikipedie smažené vepřové karé vepřová kýta plněná bylinkami mortadela recepty recept z veprove kare vepřové karé smažené vepřové karé wikipedie recepty z veproveho kare veprova pecene kare italský recept z veproveho masa

Suroviny: pečeně vepřová, mortadela, slanina, rozmarýn, majoránka, olej, máslo, bylinky,

TopRecepty.cz

Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p29Q