Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 562 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 55,30 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 376,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dame do pekarne a zapneme pekarnu na program Testo.
Krok 2: Mezitim si nachystame klobasu, kazdy podle chuti. Ja jsem dala uzenou, ma to lepsi chut. Klobasku si nakrajime na kolecka.
Krok 3: Kysele zeli vymackame ze stavy, trocha pokrajime na mensi kousky.
Krok 4: Vykynute testo rozdelime na pulku a vyvalime na plat. Ten nakrajime na ctverce - asi 5 krat 5 cm.
Krok 5: Do kazdeho vlozime kysele zeli, na to kolecko klobasy a udelame satecek nebo bochnicek. Nechame chvili dokynout.
Krok 6: Pomaslujeme vejcem a vlozime do rozehrate trouby asi na 180 C. Peceme asi 45 min- podle trouby.
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hnízdečka plněná klobásou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O89L
Moje poznámka
Hnízdečka plněná klobásou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O89L
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 16 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 20 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
listové těsto plněné zelím,
listové těsto s klobásou,
listovy zavin se zelim a klobasou,
kynuté těsto plněné zelím,
kynute testo se zelim,
lístkové těsto se zelím,
těsto plněné zelím,
lístkové těsto plnene zelim,
kynuté se zelím,
kynuté těsto plněné mletým masem,
listové těsto se zelím a klobasou,
plněné lístkové těsto,
kynuté těsto s klobásou,
plněné listové těsto zelím,
listové těsto plněné klobásou,
listové těsto plněné zelím a klobásou,
lístové těsto plněné se zelím,
závin se zelím a klobásou,
recepty se zelím,
teta.cz/recepty-pro-domcí-pekarnu-chleba
Suroviny:
voda,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
klobása,
zelí kysané
Komentáře (20)
Sandro,ja testo delala v pekarne, akorat jsem pak napsala, ze je mozne udelat to take v listovem testu-napr. kdyz me honi cas
Krásný recept
Otakare, prece nebudeme na sebe tak prisny,ze?