Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

Jídla z jednoho pekáčku vždy sklízí úspěch a to nejen u strávníků. Ocení ho zejména hospodyňky, protože příprava nezabere moc času a ušpiní se minimum nádobí. Tentokrát jsme k bramborám a krkovičce přidali i jablíčko, které dodají příjemnou chuťovou tečku.

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 55 min

90 min (35 min příprava + 55 min tepelná úprava)

30. 9. 2010 12:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 987 kJ / 1 670 kcal
Bílkoviny133,29 g
Tuky64,47 g
Vláknina27,94 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,60 g
Sacharidy127,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo je sice jakoby "jen" ze sáčku, ale samo o sobě to není moc zázrak. Takže jsem přidala koření, suroviny a jídlo se proměnilo v chutný a voňavý pekáček.

"Chemické" suroviny si do kuchyně příliš nepouštím, ale tady jsem vyzkoušela směs, ve které nejsou glutamáty a konzervanty v takové míře a musím říct, že si celá rodina opravdu pochutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

30. 9. 2010 17:22

Bibi, i to je možné...Měla bych ty návody číst pozorněji ;-).

Bibinka Bibinka

30. 9. 2010 17:20

Já mám dojem, že je to na tom pytlíšku napsaný, že se má propíchnout ne:-? Jí mám taky podobný, jen s jiným složením a tam to je psaný;-)

Iriska Iriska

30. 9. 2010 17:19

Nádherně chutné fotky :yes::yes:+

Eliza Eliza

30. 9. 2010 17:11

Žížalko, tak to se mi stalo dvakrát ;-):-D, pytlík přiškvařený k topné spirále... Až nyní, dnes podruhé, čtu, že se to musí propíchnout...:-8

zizala zizala (moderátorka)

30. 9. 2010 17:01

Krásná fotka jako vždy...já jsem poprvé ten sáček zapomněla propíchnout :-8 a v troubě najednou detonace, drátky přiškvařený ke stěně trouby, no veselo bylo :-D

Lída

30. 9. 2010 16:36

Tyto pytlíky jsem používala na maso při dietě na infekční mononukleozu,poradíte mi někdo kde by se daly sehnat?Jsem ze svitavska a v papírnictví je nevedou.

Suvicka Suvicka

30. 9. 2010 16:05

Dobry napad, jak udelat ze sackoveho jidla zajimavou dobrotu. 14. bod jenom pro tebe, vypada to krasne. :yes::-p:-K

mysulka mysulka

30. 9. 2010 15:59

:-p:yes: mňam, to je dobrota:yes:+1:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2010 15:41

Mirko, ty jsi profík;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 9. 2010 15:01

:-O Úžasné!:yes:

Bibinka Bibinka

30. 9. 2010 14:20

Mirko, moc prima a ta krásná šťávička, na ty jsem umanutá a vy jste si fakt museli pochutnat, když to vidím na té krásné fotce. Máš prostě 10.boda:yes:

eva hubova eva hubova

30. 9. 2010 14:00

:-p:-p:yes:+9

Jikotka Jikotka

30. 9. 2010 13:37

Mirčo,vypadá to pěkně,ukládám a vyzkouším...:-p:-p:-p:-K

popletko

30. 9. 2010 13:14

jeste ze jsem po obede :-D vypada moc chutne :-p :-p :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 9. 2010 13:13

:-OVypadá to nádherně:-p+6 a určitě vyzkouším:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: šťavnatá krkovička z trouby co s krkovičkou štavnatá krkovička pečená v troubě hřibový pekáček šťavnatá krkovička krkovička na jablkách šťavnatá krkovice maggi nápady šťavnatá krkovička recepty s krkovickou maggi šťavnatá krkovička stavnata krkovicka v sacku krkovička v troubě šťavnatá krkovička maggi stavnata krkovička s bramborem recept s krkovičkou krkovička, jablko, cibule vepřová krkovice s kostí pečená v sáčku co s jablky pečená krkovice s jablky mail hod-ami.co.il loc:cz

Suroviny: krkovice vepřová, brambory, koření krkovička, cibule, žampióny, jablko, koření grilovací, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, tymián, rozmarýn, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Voňavý pekáček se šťavnatou krkovičkou, doplněný bramborami, cibulí a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZJX