Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 796 kJ / 4 731 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,01 g |
| Tuky | 345,15 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 971 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,77 g |
| Sacharidy | 308,24 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí naplníme krémem.
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Moje poznámka
Slané kremrolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8EGg
Nejnovější recepty
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 3 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 21 minutami
Domácí langoše
Jan Nemec před 39 minutami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 40 minutami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 2 hodinami
Jablečné lívance
oldlhot před 3 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 3 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 4 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 4 hodinami
Tématické fráze:
slane vanoční cukroví,
vánoční cukroví slané,
kremrole s nivou,
slané krémy,
slané předkrmy,
slaný krém,
kremrolky,
slané rolky,
předkrmy recepty,
slané kremrole,
kremrolky s nivou,
mini kremrolky,
recepty na slané vánoční cukroví,
kremrole s třenou nivou,
slaný máslový krém,
slané vánoční cukroví recepty,
slané kremrole s nivou,
slané vánoční recepty,
krém slaný,
slané mini kremrolky
Suroviny:
mouka hladká,
šlehačka,
tuk ztužený,
šlehačka,
sýr,
žloutek,
máslo,
sůl,
vejce,
paprika
Komentáře (13)
Aničko, Pajaska ná pravdu, šlo by to i tak, nebo do košíčků
Oli, uřčitě je můžeš upéct dopředu, nebo i zamrazit, buď s náplní, nebo bez
Oli, zcela určitě a plnit před podáváním, dělám to tak s mnoha takovýmito "blbůstkama"