Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupová polévka z Tyrolska

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

6. 1. 2016 12:43

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 190 kJ / 1 001 kcal
Bílkoviny42,06 g
Tuky25,06 g
Vláknina57,10 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,80 g
Sacharidy123,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Gurmet 2/2011, polévka původním názvem Zuppa di orzo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

6. 1. 2016 14:32

catherina: nikoho nepohoršuješ, jen asi nechápeme rozdíl mezi kopírováním a kopírováním. V každém případě - pravidla jsou nastavena tak, že se přidávají POUZE vlastní fotky, což tato u té pěkné polévky nebyla. Nejsi ani první a bohužel asi ani poslední, kdo to zkusil.

catherina

6. 1. 2016 14:14

Kopirovani a kopirovani je rozdil. Prosim o smazani celeho receptu, uz dalsi nebudu na tento web vkladat, at nikoho nepohorsuji. Predem dekuji za kladne vyrizeni!

maris

6. 1. 2016 14:12

hosta

6. 1. 2016 14:10

catherina: jménem "rýpalek" fotku mažu, až uvaříš, vlož svoji. Mmch - nejde o rýpání ale o rozdíl mezi slušností a podvodem - pravidla jsou jasná

catherina

6. 1. 2016 14:08

1) Neni presne zkopirovana, je upravena
2) Pro rypalky se omlouvam, zapomela jsem polevku nafotit, kdyz jsem ji varila. Az ji znovu uvarim, fotku samozrejme updatuji.

ivulinka

6. 1. 2016 13:56

Za ty roky, co tu s námi vaříš, bys už mohla vědět, že fotky se z jiných webů nekopírují.
A tady máš důkaz:
http://duebiondeincucina.blogspot.cz/2011/11/zuppa...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kroupová polévka tyrolska uzena polevka příprava kroupove polevky tyrolská polévka s s kroupami uzena tirolska polevka tirolska kroupova polévka tyrolská polévka s kroupami tyrolsko polévky pravidla pro polévky orzo polévka polévka tyrolská uzená

Suroviny: máslo, mrkev, kroupy, celer, maso uzené, bobkový list, sůl, brambory, pažitka

TopRecepty.cz

Kroupová polévka z Tyrolska

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wv1M