Suroviny
Porce: 2 - 3 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 290 kJ / 2 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,33 g |
Tuky | 100,45 g |
Vláknina | 17,56 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 311,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO2K
Moje poznámka
Bagety s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oO2K
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 5 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 5 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 5 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
domácí bageta recepty výborná,
bageta s bylinkami,
bagety,
olivová bageta,
těsto na bagety,
plech na bagety,
dresing do bagety,
bagety s provensálským kořením,
recept na bagety,
dresing do baget,
recept bageta,
bageta recepty,
recept na dresing do baget,
provensálské bagetky,
bagety recepty,
bagety s kořením recept,
recept na veku bagetu,
recept na bagetu,
bageta recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
koření provensálské,
česnek sušený,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
olej olivový,
semínka dýňová,
semínka slunečnicová,
vejce,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (32)
A děkuji za zájem
Moc pekny receptik, diky za nej!
Kdo chcete dělat veky na chlebíčky, tak bych teda udělala dvě, ale trošku menší do délky, měla jsem napsat kratší
Patricie, já na tu zeleninu moc nejsem
Aničko, jasně že šlo
S tím lilkem to musí být vynikající.