Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Moje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka s pórkem,
recept na porkovou pomazánku,
recepty s pórkem,
recepty z porku,
pórek pomazánka,
pomazánka pórek,
pomazánky s pórkem,
porkovapomazanka,
porková,
porková pomazáka,
recepty s porku,
jak udělat pórkovou pomazánku,
recepty porek pomazánka,
pomazánky recepty,
porková pomaznka,
pomazánka z porkem,
pórková pomazámka,
recepty s pórkem,
pórek pomazánky,
pŕková pomazánka
Suroviny:
slanina,
pórek,
vejce,
lučina,
máslo,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (26)
Pomazánka výborná, nenáročná a lehká. Díky za recept
Děkuji vám oběma za odpověď a nový poznatek