Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,40 g |
| Tuky | 58,20 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,29 g |
| Sacharidy | 10,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Moje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 11 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 12 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 27 minutami
Dršťky na paprice
magdalenka před 34 minutami
Okurkový salát
magdalenka před 38 minutami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 39 minutami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 45 minutami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 50 minutami
Fazolová polévka
Kajkajak před 52 minutami
Tataráček
magdalenka před 53 minutami
Beskydský bigos
magdalenka před 53 minutami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 54 minutami
Tématické fráze:
tapenada,
tapenada z paprik,
tapenada recept,
bylinková tapenáda,
předkrmy recepty,
předkrm,
tapenáda z oliv a tuňáka,
domácí tapenáda,
recept tapenada,
bageta zapečená s avokádovou pomazánkou,
španělska tapenada,
celozrna tapenada,
tunáková tapenáda recept,
šnečí tapenada,
tapenada z oliv kapar ancovicky,
tapenada z repy,
domácí tapenáda recept,
tapenáda z paprik,
tapenáda z ancovicek,
recept kuře tapenáda
Suroviny:
olivy černé,
ančovičky v oleji,
tuňák,
kapary,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový extra virgin
Komentáře (2)
Mimochodom, máš pekné receptíky.