Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,40 g |
Tuky | 58,20 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 10,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Moje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 7 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 8 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 9 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 11 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 12 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 13 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
tapenada,
tapenada z paprik,
tapenada recept,
bylinková tapenáda,
předkrmy recepty,
předkrm,
tapenáda z oliv a tuňáka,
domácí tapenáda,
recept tapenada,
bageta zapečená s avokádovou pomazánkou,
španělska tapenada,
celozrna tapenada,
tunáková tapenáda recept,
šnečí tapenada,
tapenada z oliv kapar ancovicky,
tapenada z repy,
domácí tapenáda recept,
tapenáda z paprik,
tapenáda z ancovicek,
recept kuře tapenáda
Suroviny:
olivy černé,
ančovičky v oleji,
tuňák,
kapary,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový extra virgin
Komentáře (2)
Mimochodom, máš pekné receptíky.