Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 260 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,40 g |
| Tuky | 58,20 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,29 g |
| Sacharidy | 10,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Moje poznámka
Languedocká tapenada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjkX
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
tapenada,
tapenada z paprik,
tapenada recept,
bylinková tapenáda,
předkrmy recepty,
předkrm,
tapenáda z oliv a tuňáka,
domácí tapenáda,
recept tapenada,
bageta zapečená s avokádovou pomazánkou,
španělska tapenada,
celozrna tapenada,
tunáková tapenáda recept,
šnečí tapenada,
tapenada z oliv kapar ancovicky,
tapenada z repy,
domácí tapenáda recept,
tapenáda z paprik,
tapenáda z ancovicek,
recept kuře tapenáda
Suroviny:
olivy černé,
ančovičky v oleji,
tuňák,
kapary,
chilli paprika čerstvá,
olej olivový extra virgin
Komentáře (2)
Mimochodom, máš pekné receptíky.