Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 126 kJ / 4 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,17 g |
| Tuky | 201,88 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 478,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dýňová semínka nahrubo nakrájíme.
Krok 2: Předehřejte troubu na 180°C.
Krok 3: Bílky ušleháme do tuha.
Krok 4: Přesejeme mouku s práškem do pečiva.
Krok 5: Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do krému a přidáváme směs mouky, olej, dýňová semínka a vodu. Nakonec do těsta opatrně vmícháme sníh z bílků.
Krok 6: Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou a pečeme při 180°C asi 50 až 60 minut. Zdobíme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 22. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka s dyňovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39qQ
Moje poznámka
Bábovka s dyňovými semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39qQ
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 47 minutami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 3 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
bábovka z hokaida,
bábávka z hokaida,
dýnova buchta,
bábovka z hokaido,
hokaido bábovka,
hokajdo,
pečivo z dýňových semínek,
bábovka s hokajdo,
buchta s dynovymi seminky,
bábovka z hokaido recepty,
bábovka hokaido,
co s dynovymi seminky,
poklop na bábovku,
babovka hokajdo,
bábovka z hocaida,
semínka z dýně hokajdo,
bábovka z hokajdo,
gbábovka z dýně hokaido,
recept s dynovymi seminky,
mrkvova babovka
Suroviny:
semínka dýňová,
bílek,
mouka,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
máslo,
strouhanka
Komentáře (7)
já schovávám skoro vše do sklenic je to nejlepší nikde se to nerosipe a dají se tam dat štítky s názvem a je to uhlednější
a u mě by ty semínka dloho nevydrželi protože já jsem žrou semínek