Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 859 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 9,82 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor.
Krok 2: Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup.
Krok 3: Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí .
Krok 4: Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka.
Krok 5: Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min.
Krok 6: Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 24. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Moje poznámka
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 9 minutami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 6 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 7 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 8 hodinami
Tématické fráze:
krakonosovo maso,
hovězí roštěná recept krakonoš,
recepty krakonošovo maso,
krakonošovy dobroty,
krakonošovo dobroty,
recept na krakonose,
krakonosovo kyselo,
krakonošova roštěná,
mail krakonosovo.cz loc:cz,
krakonošovo kuře,
krkovice krakonošova,
krkonosovo tajemstvi,
recepty tajemstvi,
krakonosovo koreni,
recept na krakonošovo kuře,
krakonošovo kuřecí maso,
krakonošova krkovice,
krakonoš recept,
krkovice s dijonskou horcici,
platky z krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
okurky sterilované,
pepř mletý,
sůl,
hořčice,
olej,
tymián
Komentáře (26)
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
Při přečtení hořčice mě napadla jedině dijonská nebo hrubozrnná anglická - obyčejnou ani kečup asi ne - no a dočtu a tys tu dijon použila.
Doufám, že budu mít příležitost brzy vyzkoušet, zatím polykám naprázdno...