Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krakonošovo tajemství

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

24. 1. 2011 20:08

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie859 kJ / 205 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky9,82 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"

Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cardanka

24. 1. 2011 23:48

Růženko:-Kposílám bodíka, protože je to nepochybně dobrota:-p:yes:;-)

Eliza Eliza

24. 1. 2011 23:34

Růženko, ty recepty nesekáš jako některé z nás (já, např.;-) ), ale musím konstatovat, že co recept, to vzácná perla. Možná právě proto.
Při přečtení hořčice mě napadla jedině dijonská nebo hrubozrnná anglická - obyčejnou ani kečup asi ne - no a dočtu a tys tu dijon použila.;-)
Doufám, že budu mít příležitost brzy vyzkoušet, zatím polykám naprázdno...;-):-p

Jitka B

24. 1. 2011 22:41

Tak tuhle nádheru před manželem nezapřu ;-):-8:-D + :yes:.

Klara Klara

24. 1. 2011 20:55

Ruženka, už je v oblúbených, poznám to, ale dobre, že si pripomenula:-p:-p:yes:

isindy isindy

24. 1. 2011 20:46

ruženko, dneska jsem řešila, co s krkovicí :-8:-D recept tu ještě nebyl, tak jsem vařila po svém - a taky s kyselou okurkou :-O:-D:yes: věřím, že i tvůj recept je výborný, posílám bod :yes:

Bibinka Bibinka

24. 1. 2011 20:37

Růženko, to bych si nechala líbit, krkovičku já ráda, není suchá a tak máš 4.bod:yes:

spagetka spagetka

24. 1. 2011 20:36

Tohle děláme dost často, jako hořčici používám hořčici se zeleným pepřem a na krkovičku používám drcený barevný pepř ;-):-p:yes:

magdalenka magdalenka

24. 1. 2011 20:25

Ruženka, pekný plátok krkovice...pekný recept!:yes:

scarlet

24. 1. 2011 20:20

vypadá to úžasně. Mňam!!!!!!:-K:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián

TopRecepty.cz

Krakonošovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYr6