Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín v pyžamu

Hermelín v kabátku ze slaniny, cukety a listového těsta můžete podávat jako chutnou večeři nebo jako skvělé pohoštění při slavnostních příležitostech. Věřte, že tyhle sýrové bochánky zachutnají každé návštěvě.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 650 kJ /
2 067 kcal
Bílkoviny144,04 g
Tuky149,86 g
Vláknina5,36 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 7,84 g
Sůl20,60 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto vyválíme na obdélník. Ten rozdělíme na 6 stejných částí (čtverců). Krok 2: V misce smícháme hořčici, kečup a rozmačkaný česnek. Krok 3: Doprostřed každého čtverce rozetřeme trochu této směsi a posypeme kořením na pizzu. Krok 4: Každý plátek anglické rozkrojíme napůl. Jednu polovinu slaniny položíme do středu čtverce z listového těsta a na ni hermelín. Na hermelín položíme na tenké plátky, nebo na drobné kostičky nakrájenou cuketu, posypeme solí a kořením a přikryjeme zbylou polovinou anglické slaniny. Krok 5: Hermelín zabalíme do těsta, povrch potřeme vajíčkem a posypeme kmínem. Krok 6: Dáme do předehřáté trouby zapéct asi na 15-20 minut, než listové těsto zezlátne. Pečeme na 180-200 °C. Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 2. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v pyžamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMOW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v pyžamu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMOW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Rostislav 11. 3. 2016 18:22
Dá se jíst i za studena?:-)Děkuji.

Zdravím vás všetkých.Sledujem a čítam tieto recepty a nápady a sú velmi zaujímave a inšpirujúce.inšpirujúce. Pačia sa mi hlavne že sú celkom jednoduché a ktoré som vyskúšal velmi chutne.Teším sa na ďalšie skvele nápady a recepty.:-p

Jiří Žilavý 15. 5. 2015 22:02
Bylo výborné. Jen jsem vynechal kmín. Ten nesnáším. Dal bych pět.

:yes:príma nápad a hezká kombinace:-p+12:yes:

:-p:-p:-p:yes:+7

:-8Tak to musí bejt bomba.

moc dobrý nápad;-):yes:+1

pro mne jen bez cukety, další dobrá večeře+3:yes:

Montanko, to je vážně dobrej nápad a já ti dávám 2.bodík:yes:

Tématické fráze:
hermelín v listovém těstě, hermelín s vajíčkem, hermelín recepty, pečený hermelín v listovém těšte, zapečený hermelín v listovém těstě, hermelin, hermelín v listovém těstíčku, recepty s hermelínem, hermelín v listovém těstu, recepty na hermelin, hermelín v listovém těstě top recepty, hermelín recept, zapečený hermelín, hermelín v anglické, recepty z hermelínu, recept hermelín, hermelin v listovem teste se zeleninovym salatem, recepty z hermelínem, hermelin s anglickou v listove, hermelin v teste

Suroviny:
těsto listové, sýr hermelín, slanina anglická, cuketa, hořčice, kečup sladký, česnek, sůl, pepř mletý, koření pizza

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu