Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steakový sendvič

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

22. 2. 2011 23:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 110 kJ / 1 221 kcal
Bílkoviny48,47 g
Tuky92,69 g
Vláknina8,36 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 721 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy45,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vyskusajte...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

19. 1. 2012 16:35

Evi, Ty že jsi amatér:-O:-?:-D To jsem se nasmála:-D:-D:-D

eva hubova eva hubova

19. 1. 2012 09:22

Nonya:trochu se mi to rozpadá, protože amatérovi jako jsem já, to nešlo na tu špejli napíchnout...sendvič byl:-p:-p přidala jsem Ti foto a:yes:

Nonya

24. 2. 2011 00:59

Eliza, ja som len napisal pravdu,( z vlastnej dlhodobej skusenosti) robit doma steak ako si jedla v drahej v restauracii nema zmysel, lebo NIKDY nedosiahnes tu jemmnost.Samoobsluhy nepredavaju take hovadzie z jedneho dovodu je strasne drahe a ludia by ho nekupovali.Takze tajomnstvo dobreho steaku je v zakladnej surovine.To nie je vytahovanie len konstatovanie drahej reality :yes:
PS: tu prikladam jeden velkoobchod co dodava restauraciam v Prahe.
Takze fillet steak 1 kg Kc 729.00

http://www.robertson.cz/index.php?Beef-2

Eliza Eliza

23. 2. 2011 20:50

Teda, i kšandy se vytahujou míň...;-):-D:no:

Nonya

23. 2. 2011 20:30

Ja som len chcel povedat , ze tajomstvo dobreho steaku je zakladna surovina ,ktora sa jednoducho neda oklamat a je draha.
Aj ked Kobe je absolutny extrem:-)
PS: Su dve krajiny kde sa originalne Wagyu druhy chovaju mimo Japonska.Australia a N.Zealand.Inac v Japonsku je aj bezny steak velmi drahy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wagy%C5%AB

Fantom

23. 2. 2011 17:43

to je celkem obstojná cena když v Japonsku stojí kilogram až 1000 dolarů ale prý se nevyváží z Japonska tak to asi bude nějaký kříženec:-?, ale děkuji za odpověd:yes:

Nonya

23. 2. 2011 16:16

fantom,mam ale nepridavam...;-) lebo vacsina je mimo rozpoctu beznej domacnosti.Zajtra ideme kupovat Wagyu Kobe filety.Pozeral som ze ich ponukaju aj v Prahe "len" Kc 1390 jeden steak...:-((

Fantom

23. 2. 2011 15:35

+9, Nonya pěkný:yes: máš nějaké větší zkušenosti se steakama?

ivulinka ivulinka

23. 2. 2011 15:12

:-p:yes:

Lenka30 Lenka30

23. 2. 2011 13:59

mňamózní :-O:yes::yes::-p hned bych si jeden dala :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2011 10:43

:-p:yes: Hodně zajímavě pojaté foto:-)

Romario

23. 2. 2011 09:56

vypadá to skvěle!:yes::-K

Nonya

23. 2. 2011 01:06

Inac ten "trik", robit topinku len z jednej strany nam pomoze drzat chlebicky pevne spolu a plus to nie je "utopene" v oleji.
Na tu cibulu je najlepsie pouzit tzv."BBQ sauce" len neviem ci je v cechach bezne dostat.Najblizsie chutou je Worcesterska.:yes:

Aronoele Aronoele

23. 2. 2011 00:50

vypadá to skvěle:-p dala bych si hned, určitě to zkusím - je to přesně ten typ jídla co mám ráda k večeři nebo i jako lehčí oběd :yes:

indulina28 indulina28

23. 2. 2011 00:49

:-p HM DALA BYCH SI :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sendvič sendviče recepty sendvič recept sendviče sendvič recepty recept na sendvič recept sendvič japonsky sendvic japonské sendviče senvic recept na sendvice recepty na sendviče wagyū wagyu recepty recepty na wagyu japonské sendvice recept japonsky sendvic recept sendviče recept svačinový steak recept japonské hovězí wagyu priprava

Suroviny: chléb toustový tmavý, listy salátové, rajče, cibule, omáčka worcesterová, steak hovězí, sůl, pepř, máslo, olej rostlinný

TopRecepty.cz

Steakový sendvič

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wEjM