Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízová marmeláda

Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My určitě ne. Rybíz obsahuje hodně pektinu, proto není potřeba žádný želírovací přípravek, stačí jen přidat cukr. Snazší recept nenajdete a tento stojí za vyzkoušení.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

7. 7. 2008 07:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 735 kJ / 4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

2. 7. 2012 19:29

tejaja:no to mě taky néé, leč dcera pravila, no mamíí starám se tu o to a tak, tak to snad otrháš a uděláš nééé, chjoo, někdy bych ji dala přes papulu.....:-D:-D:-D:-D

tejaja tejaja

2. 7. 2012 19:28

spagetka: Laďka, ríbezle mám rada, lebo je to rýchlo hotové, aj keď každý rok, horšie je so zbieraním, to mi nevonia :-D

tejaja tejaja

2. 7. 2012 19:27

Jana Remkova: Janka, ríbezle majú veľké množstvo pektínu, musí byť pevný, ked je dovarený, je dosť tekutý, ale schladnutím stuhne, môžeš ho krájať ;-)

spagetka spagetka

2. 7. 2012 19:11

tejaja:hm a to mě štve, každý rok znova:-/:-/ :-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 7. 2012 19:11

tejaja: teda, Terezko, to máš pořádně hustou marmeládu!!:-O. Já nemívám až tak;-)

tejaja tejaja

2. 7. 2012 19:03

rihana: nie je dôvod, aby sa ti to skazilo ;-) Vydrží v pohode niekoľko rokov, ak sa dovtedy nespotrebuje ;-)

rihana

2. 7. 2012 18:23

Díky za jednoduchý, rychlý a vynikající recept. Jen doufám, že to chvíli vydrží a že se mi to nezkazí. :yes::yes::yes:

kvakin

16. 1. 2012 14:17

miluju rybíz :-D

kvakin

16. 1. 2012 14:15

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8
fakt namka mmmmmmmmmmmmmmm

kvakin

16. 1. 2012 14:13

to musí být dobrý :yes::-)
:yes: :yes: :yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 11. 2011 17:12

spagetka: právě že nepoznala, bylo to metodou pokus a omyl:-8:-8

spagetka spagetka

11. 11. 2011 17:09

zizala: to jsi dobrá, žes tu rumunštinu poznala :yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 11. 2011 17:05

Iozsef: Teda, skoro celý překladač Google jsem prolistovala, než jsem přišla na to, jakou řečí píšete :-D:-D
Překlad pro ty, kteří stejně jako já nerozumí rumunsky:
Tento rok jsem dělal džem z černého rybízu, 13 sklenic, je velmi dobrý a je ve velmi krátkém čase. :-))7

Iozsef

11. 11. 2011 16:22

Anul acesta am fact si eu dulceata de coacaz negru,13 borcanele,este nespus de bun si se face in timp foarte scurt.:-))7

bara

8. 8. 2011 15:59

Dekuji za recept,marmelada se mi povedla diky tveho receptu je to dobra mnamka::-)):-))

1 6 7 8 9 10 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízový džem recept na rybizovou marmeladu marmeláda recepty na marmelády a džemy marmelada recept džem z rybízu ribizova marmelada marmeláda z červeného rybízu rybízová marmeláda z domácí pekárny bílý rybíz marmeláda rybízový džem recept jak udělat rybízovou marmeládu rybízová marmeláda z červeného rybízu recept rybízové víno recept džem z bílého rybízu červený rybíz marmeláda domácí marmeláda z červeného rybízu rybízová marmeláda v domácí pekárně recept na rybízový džem

Suroviny: rybíz, cukr krystal

TopRecepty.cz

Rybízová marmeláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RWV