Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá krkovice

Krkovice má své zastánce, ale i odpůrce. Pro jedny maso šťavnaté, pro druhé prostě kus flákoty. My vám přinášíme recept na jednoduché zpracování krkovice, které si podmaní kdejakého strávníka.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 4. 2011 21:41

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 505 kJ / 360 kcal
Bílkoviny12,47 g
Tuky3,67 g
Vláknina11,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,50 g
Sacharidy63,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

2. 4. 2011 11:08

Isu, mně tam asi zarazilo to žluté koření, nějak si ho neumím představit na mase, používám ho spíš do polévky nebo omajdy...;-) a kombinované s mletou paprikou. Ale máš pravdu, chutě jsou různé a je dost možné, že by mi to chutnalo...:-)

Bibinka Bibinka

2. 4. 2011 10:36

Isi, takový ochucený flág masa a ještě k tomu krkovice, kterou miluju, to by bylo něco pro mě-provokuješ;-) Pokud by to jen trošku šlo, volila bych raději bylinky čerstvé, ale vždycky doma nejsou. Dávám ti hezkého 11.bodíka:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 4. 2011 08:16

Mě se receptík líbí,vybízí k vyzkoušení:-p;-)+1:yes:

misza misza

2. 4. 2011 08:05

Hezké:-p:yes:

isindy isindy

2. 4. 2011 00:08

Elizo, to je v pohodě, každý má své chutě ;-)...toho koření není moc, jen ti ochutí mouku, která se zasmahne a pak je podkladem pro sos....nic mi tam chuťově nevadilo, naopak...nevidím tam nic, co by si překáželo...dá se tak i obalit třeba kuře a pak dát péct...:-)

Eliza Eliza

1. 4. 2011 23:02

Ivanko, já fakt nevím... Tvoje recepty se mi většinou líbí... Ovšem tento je divný - na vepřové plátky nasypat různé koření...(nevypadá to, že by pokrm byl nějakým zvláštním způsobem kombinovaný a chuťově vyladěný...)

jirholu jirholu

1. 4. 2011 22:26

Krkovička vypadá moc lákavě :-p +1:yes:

majda 2

1. 4. 2011 21:57

Krásné fotky,masíčko vypadá šťavnatě:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: krkovice krkovice recepty recepty z krkovice krkovice s rýží recept na vynikající krkovičku krkovice recept recepty krkovice vaření krkovice krkovička recepty vaření z krkovice voňavá krkovice recept krkovice top recepty z krkovice krkovička s rýží recepty krkovička s rýží krkovička recept kuchařka on line vepřová krkovice s rýží vonava krkovicka co se dá udělat z krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, mouka hladká, vegeta, majoránka sušená, sušená bazalka, česnek sušený, pepř, paprika sušená sladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Voňavá krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVk0