Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 47,51 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,14 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Moje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Nejnovější recepty
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 35 minutami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 1 hodinou
Meruňkové nanuky
bronislava před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 19 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 19 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 21 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 21 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 21 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 22 hodinami
Tématické fráze:
zapečeny květak,
recepty ládi hrušky květák,
květák recepty,
nadívaný květák,
karfiol,
zapečený květák láda hruška,
zapečený květák recepty,
hruška lada recepty květak,
zapeceny kvetak ladi hrusky,
láďa hruška květák,
recepty ládi hrušky květák v sekané,
zapekany karfiol,
zapečený květák recept,
láďa hruška květák v sekané,
láďa hruška květák v sekané,
lada hruska zapeceny kvetak,
láďa hruška-květak v sekané,
květák zapečený,
květák ládi hrušky,
karfiol recepty
Suroviny:
květák,
brokolice,
mrkev,
cibule,
vejce,
maso uzené,
sůl,
koření černé mleté,
olej
Komentáře (6)