Kuřecí po chalupářsku
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 15,01 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Moje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 28 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
kureci po chaluparsku,
jak dlouho vařit kuřecí maso,
kuchařka on line,
kure po chaluparsku,
maso po chalupářsku,
kureci platek po chaluparsku,
vepřové po chalupářsku,
kuřecí maso po chalupářsku,
vepřové maso po chaluparsku,
kureci po,
jak vařit kuřecí maso,
po chalupářsku,
kuřecí napřírodno,
kureci,
kuřecí řízky po chalupářsku,
mail chameleon-graphics.gr loc:cz,
jak dlouho vait kureci maso,
kralík po chalupařsku,
krutí po chalupářsku,
papriky lydie
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
pórek,
žampióny,
vývar masový,
klobása pikantní,
kečup sladký,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
máslo
Komentáře (52)
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.
paprika nezhořkne, já takhle dělám i plátky masa napřírodno a nikdy se mi paprika nezdála býti hořká. Vyzkoušej, nebudeš litovat, silně uvažuji o tom, že u nás bude v nejbližších dnech tahle dobrota znovu, těším se na fotky, na moooc fotek...
ale jinak...