Kuřecí po chalupářsku
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 15,01 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Moje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 3 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 1 hodinou
Žampionové placičky s nivou
Panova před 1 hodinou
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 3 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 4 hodinami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 5 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 7 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kureci po chaluparsku,
jak dlouho vařit kuřecí maso,
kuchařka on line,
kure po chaluparsku,
maso po chalupářsku,
kureci platek po chaluparsku,
vepřové po chalupářsku,
kuřecí maso po chalupářsku,
vepřové maso po chaluparsku,
kureci po,
jak vařit kuřecí maso,
po chalupářsku,
kuřecí napřírodno,
kureci,
kuřecí řízky po chalupářsku,
mail chameleon-graphics.gr loc:cz,
jak dlouho vait kureci maso,
kralík po chalupařsku,
krutí po chalupářsku,
papriky lydie
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
pórek,
žampióny,
vývar masový,
klobása pikantní,
kečup sladký,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
máslo
Komentáře (63)
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.
paprika nezhořkne, já takhle dělám i plátky masa napřírodno a nikdy se mi paprika nezdála býti hořká. Vyzkoušej, nebudeš litovat, silně uvažuji o tom, že u nás bude v nejbližších dnech tahle dobrota znovu, těším se na fotky, na moooc fotek...
ale jinak...