Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 033 kJ / 1 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,54 g |
| Tuky | 23,67 g |
| Vláknina | 15,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 217,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ov4j
Moje poznámka
Špenátové rizoto se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ov4j
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
špenátové rizoto,
rizoto se syrem,
špenátové recepty,
rizoto se špenátem a sýrem,
rizoto ze špenatem a syrem,
kvargle,
rizoto z lososa,
bezmasé rizoto,
rizoto špenát losos,
bezmasé rizoto se spenatem,
recepty - rizoto recept,
rizoto s feta sýrem,
lososové rizoto se špenátem,
recept bezmasé špenátové rizoto,
špenátove rizoto recept,
losos se syrem a spenatem,
v receptu je přidat bambino-co to je?,
italské špenátové rizoto,
recepten se ulssekatter,
vyborne spenatove rizoto
Suroviny:
rýže,
cibule,
česnek,
olej olivový,
špenát mražený,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
sýr tavený
Komentáře (16)