Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)

Obohaťte svůj jídelníček o zvěřinu tímto srnčím gulášem. Každé sousto je plné intenzivních chutí, kde se jemné srnčí maso setkává s aromatickými bylinkami a kořením, tvořící bohatou omáčku.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

15. 4. 2011 20:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 457 kJ / 1 782 kcal
Bílkoviny130,42 g
Tuky117,12 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,02 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj "Speciality myslivecké kuchyně" RCP jsem si trochu poupravila a dobu vaření protáhla. V knize uvádějí 20 minut, ale maso po této době bylo tuhé, tak jsem ještě 20 minut přidala.

Toto jídlo byla moje premiéra. Hrozně jsem se bála, co z toho vyleze, ale manžel mě pochválil a chutnalo nám oběma:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 4. 2011 20:15

Srnčí milujem :-*:-*, dělávám podobně a když se vám to povede nechat to rozležet (já dala poaslední 2 porce do mražáku), je to mana nebeská :-p:-p:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 4. 2011 20:11

ty ses dneska Anni rozjela;-):-pto vypadá moc dobře +1:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový guláš v tlakovém hrnci výborný srnčí guláš srnčí guláš guláš z divočáka v papinaku kančí guláš v papiňáku gulaš v papinaku jelení guláš v papiňáku zvěřina v papiňáku jak dlouho vařit guláš v papiňáku srnci gulas recept zvěřinový guláš v papinaku srnčí kližka doba vaření v tlakovém hrnci srnčí maso v papiňáku srnčí guláš z krku zvěřina v tlakovém hrnci dančí guláš v papiňáku jak dlouho varit srnci maso jak dlouho vařit srnčí divočák v papináku

Suroviny: maso srnčí, špek, sádlo, cibule, jalovec, koření nové koření, bobkový list, sůl, mouka hladká, paprika sušená sladká, česnek, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Srnčí guláš v papiňáku (tlakovém hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYrw