Treščí játra po toskánsku
Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.
Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 5. 2011 09:05
Pajaja:podľa mňa je syr zamiešaný do vajca - žĺtkov - na fotke zmes v miske...
16. 5. 2011 08:44
Pěkné, Jani! V popisu nemáš nic psáno o parmazánu. Ale evidentně se posype na veky se směsí před zapékáním, viď? +11
16. 5. 2011 08:34
, pěkně, můžu se zastavit na sváču
16. 5. 2011 08:18
katty:
16. 5. 2011 08:17
no,po slivovici vidí člověk celý svět tak jinak natož tresčí játra - i tak vše dobře dopadlo Zrovna včera jsem na ně měla takovou chuť, díky hokeji zůstala zachována pro tento recept
16. 5. 2011 08:16
to vypadá bombasticky!!!
16. 5. 2011 08:11
cathleen: určitě by to s tím parmazánem bylo zase jinačí. Já jsem to nedělala naposled, určitě zkusím i s parmazánem
16. 5. 2011 08:05
Jana Remkova: jasan, já jen, že o tomto sýru říkají, že je "český parmazán" a koupit ho můžeš i v supermarketech (my ho poprvé koupili v Kauflandu)
16. 5. 2011 08:04
magdalenka: díky, Magdi
16. 5. 2011 08:02
Ja mám výhodu, že treščiu pečeňu nás milujem len ja a tak mi nikto neujedá... vyzerá to naozaj pekne a chutne, Jani!
16. 5. 2011 07:58
katty: Těžko říct!! Já miluji treččí játra jen tak s cubulkou a citrónem, tohle jsem viděla a chtěla vyzkoušet. Moc mi to chutnalo, akorát jsem neměla ten parmazán. Jak se na to tak dívám dnes po ránu, divím se, že to vypadá tak dobře, když jsem to fotila po hokeji, kde jsme si s rodinkou pořádně zařvali a popili slivovice!
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku. Byla jsem ráda, že jsem měla aspoň ten ementál
16. 5. 2011 07:51
miluji tresčí játra, tohle Jani brzo vyzkouším...
16. 5. 2011 07:11
Jana Remkova: ...pokud nemáte parmazán, použijte český Gran Moravia http://www.granmoravia.cz/RenderTable.aspx?catId=2... (včera jsem na výstavě viděla jeden bochník "naživo", měl 40 kg )
Moc "žravý" recept!
Moc "žravý" recept!
16. 5. 2011 06:37
i když jsem po snídani, tohle bych si dala hned
16. 5. 2011 06:25
Jani vypadá to skvěle Nádherné fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 35 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 36 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 36 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 40 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 46 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte trhané maso? Poradíme vám, jak připravit a podávat klasický americký pokrm
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná
Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
33 názorů