Suroviny
Porce: 2-3 krajíčky veky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 21,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresčí játra osmahneme ná másle, zakápneme několika kapkami citrónu a odstavíme, aby se směs vychladila.
Krok 2: Mezitím si v troubě předehřejeme cca 5 minut veku, nebo celozrnný chléb.
Krok 3: Do směsi treščích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme předehřáté veky, nebo chléb.
Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 5-8 minut na nejvyšší výkon.
Zveřejněno 15. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Moje poznámka
Treščí játra po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEPN
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 13 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 16 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát II.
radbastim před 10 minutami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 7 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 8 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 9 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 10 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 10 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 11 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 11 hodinami
Tématické fráze:
tresčí játra recepty,
treščí játra,
tresčí játra recept,
trescí játra na cibulce,
recept na tresčí játra,
recept tresci jatra,
pokrmy z tresčích jater,
nakládané tresčí játra,
recepty atlas,
recepty tresci jatra,
uzená tresčí játra, recept,
čerstvá tresčí játra,
nakládaná tresčí jatra,
tresčí játra čerstvá,
český parmazán,
aha velky atlas ryb,
játra recepty,
recepty.cz treščí játra,
tresčí játra smažená,
tresčí játra nakládaná
Suroviny:
tresčí játra,
vejce,
parmazán,
máslo,
citron,
čerstvé bylinky,
veka
Komentáře (35)
Fantom: ježkovy oči, mám skáknout do Alberta pro třeščí játra?
Moc hezký recept
cathleen: díky za odkaz, nejsem si jistá, že bych ho tady někde koupila, to spíš seženu ten parmazán, jenže bylo večer, tak jsem luxovala ledničku
Moc "žravý" recept!