Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treščí játra po toskánsku

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

15. 5. 2011 22:28

Suroviny

Porce: 2-3 krajíčky veky

Nutriční hodnoty

Energie1 132 kJ / 271 kcal
Bílkoviny17,42 g
Tuky21,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl.

Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

katty

15. 5. 2011 22:56

jaké to je? vypadá to zajimavě :-8 Zrovna dnes jsem si je chtěla dát na večeři, ale zahleděla jsem se na hokej, tak tady leží zavřená na stole :-D :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2011 22:30

BILKOVAI::-O díky, to je rychlost!!:-D

BILKOVAI BILKOVAI

15. 5. 2011 22:28

:-O:-O:-*:-p:yes::yes::yes:....bod:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tresčí játra recepty treščí játra tresčí játra recept trescí játra na cibulce recept na tresčí játra recept tresci jatra pokrmy z tresčích jater nakládané tresčí játra recepty atlas recepty tresci jatra uzená tresčí játra, recept čerstvá tresčí játra nakládaná tresčí jatra tresčí játra čerstvá český parmazán aha velky atlas ryb játra recepty recepty.cz treščí játra tresčí játra smažená tresčí játra nakládaná

Suroviny: tresčí játra, vejce, parmazán, máslo, citron, čerstvé bylinky, veka

TopRecepty.cz

Treščí játra po toskánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEPN