Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,52 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 107,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Moje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 7 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 8 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 9 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 10 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 12 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 12 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bílá česnečka,
krémová česnečka,
kremova cesnacka,
česnačka,
cesnecka se smetanou,
krémová česnečka a video,
česnečka kremova,
bila cesnecka recept,
cesnecka bila,
krémová česnečka s pečeným česnekem,
recepty bílá česnečka,
kremova česnečka s bramborem,
kremova cesnecka recept,
recept na bilou cesnecku,
recepty krémová česnečka,
bílá česneková polévka,
jednoduchá krémová česnečka,
bílá česneška,
česnačka krémová,
kremová česnečka bez smetany
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
mléko,
smetana ke šlehání,
sůl,
podravka
Komentáře (12)
Proto že jsme ,,česnekoví,, tak jej dáváme až na závěr, kdy je vše uvařené, aby česnéček prostě vynikl a tak tam kraloval a né byl někde daleko v pozadí a vyvyřený. ALE TO JE VĚC KAŽDÉHO.
Jen přidám naši nejoblíbenější : česnek (množství podle chuti) utřít se solí, dát tam syrové vajíčko a zalít dobrým vařícím vývarem (zeleninový, nebo masový- nikoliv masoxový) , . Potom to rozšlehat a potom dát nahoru lžičku domácího sádla. A pak zase podle chuti dát tam osmažené kostečky chleba. Případně lehounce ozdobit petželkou. A pak už jen .... eňo ňuňo mlask.
,,toš teda tak,,
Špagi, k večeři jsem dojídala zbytek a přidala libeček, jak navrhuješ... Ale bohužel, není to ono... Hodilo to chuť nějak moc do polévkova, skoro "masoxova"... Jediné, co nepřekáží, ale občerství chuť, je hladkolistá petrželka.
Isuš, nech si nerušeně chutnat a těším se na nějaký ten obrázek z tvé dílny...