Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,52 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 107,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Moje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 15 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 47 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 3 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 6 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 7 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 9 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 10 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 12 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
bílá česnečka,
krémová česnečka,
kremova cesnacka,
česnačka,
cesnecka se smetanou,
krémová česnečka a video,
česnečka kremova,
bila cesnecka recept,
cesnecka bila,
krémová česnečka s pečeným česnekem,
recepty bílá česnečka,
kremova česnečka s bramborem,
kremova cesnecka recept,
recept na bilou cesnecku,
recepty krémová česnečka,
bílá česneková polévka,
jednoduchá krémová česnečka,
bílá česneška,
česnačka krémová,
kremová česnečka bez smetany
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
mléko,
smetana ke šlehání,
sůl,
podravka
Komentáře (12)
Proto že jsme ,,česnekoví,, tak jej dáváme až na závěr, kdy je vše uvařené, aby česnéček prostě vynikl a tak tam kraloval a né byl někde daleko v pozadí a vyvyřený. ALE TO JE VĚC KAŽDÉHO.
Jen přidám naši nejoblíbenější : česnek (množství podle chuti) utřít se solí, dát tam syrové vajíčko a zalít dobrým vařícím vývarem (zeleninový, nebo masový- nikoliv masoxový) , . Potom to rozšlehat a potom dát nahoru lžičku domácího sádla. A pak zase podle chuti dát tam osmažené kostečky chleba. Případně lehounce ozdobit petželkou. A pak už jen .... eňo ňuňo mlask.
,,toš teda tak,,
Špagi, k večeři jsem dojídala zbytek a přidala libeček, jak navrhuješ... Ale bohužel, není to ono... Hodilo to chuť nějak moc do polévkova, skoro "masoxova"... Jediné, co nepřekáží, ale občerství chuť, je hladkolistá petrželka.
Isuš, nech si nerušeně chutnat a těším se na nějaký ten obrázek z tvé dílny...