Domácí rohlíky jako z pekárny
Křupavé vypečené rohlíky pozvednou každou snídani na královskou hostinu. K domácí výrobě potřebujete jen pár základních surovin a trochu volného času. Naučte se jednoduchý recept, těsto je krásně vláčné, nadýchané a jemné.
Suroviny pro 13 kusů
13 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 10 008 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,10 g |
Tuky | 66,86 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 371,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsou výborné, recept mam od známé a peču je každý druhý den. Jinak je to dobré těsto i na pizza rohlíky - ukázkové foto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2014 16:01
Nesedlo mi ani těsto, ani výsledný produkt, obrázky hezké, ale kouknu po jiné receptu
20. 1. 2014 21:50
četli jste si celou rubriku?co si myslíte o tom jak je ten odkaz pro ty pekaře myslíte že by mi to pomohlo?
18. 1. 2014 12:40
Maja Halifax:Dáma je určite radšej vtipná, ako vulgárna. Poprosím sa vyjadrovať slušne, vulgárne výrazy sa tu nevedú. Ďakujem. .
17. 1. 2014 20:51
Maja Halifax: máš rada expresívne výrazy?
15. 1. 2014 21:08
no toby lidem hodně odporovalo když by si tam daly vlasy prostě to tam nesmí být
10. 1. 2014 17:22
Maja Halifax: Majo, pokud chceš rohlíky jak z obchodu, tak tam budeš muset dát ještě tyto přísady http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?url=%2Fzpra...
10. 1. 2014 16:32
hele lidi muze mi tu prosim nekdo rict jestli ty rohliky jsou vazne jak z pekarny? lehce krupavy a nadychany? uz jsem zkusila 2 jine recepty ale porad to neni ono .. zatim se mi dari jen takovy hnusny tezky ze na vahu by to byly alespon 3 pekarensky rohliky z Japeku.. diky
8. 12. 2013 22:12
Pavel má pravdu že když někdo vystuduje pekaře tak ví co a jak s těstem můj známý vždy říká když jsou znalosti i umění a nepokazí se to tak se to povede a to je pekař tak ví co mluví a má víc znalostí vůči škole takže to znamená že kyš omládek se dělá takhle podle směrnic to neznamená že to neumí on se chtěl se určitě zeptat co vystudovala a zeptej te se nějakého pekaře ten snad vás něco naučí
7. 12. 2013 10:49
Co je vám po tom, co kdo vystudoval nebo nevystudovalMě tady hlavně zajímá, jak kdo umí vařit a péct.
6. 12. 2013 20:40
já jsem se ptal jaký obor vystudovala
5. 12. 2013 21:12
Pavel: ještě jsem neviděla, že by deset vejšek, padesát titulů před jménem a za jménem nahradilo vrozenou inteligenci, zkušenosti . Chlapče, pokud se někdo dlouhodobě zabývá určitým koněm, jako cat pečením, fakt to nemusí míti stvrzeno šéfem vejšky . Vejška není zárukou ani kvality, ani inteligence .
5. 12. 2013 21:01
a co vystudovala ta cathleen?to by mě zajímalo
3. 12. 2013 21:29
pavel: to samé jako u tvých sojových rohlíků, kams dal rovněž nerozklikací odkaz, jakož i sem. Dám jako rozklik, ale nikdo se nebude prokousávat několikastránkovou bakalářkou, když tu na omládek máme odborníky, hlavně cathleen
http://is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prac...
http://is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prac...
3. 12. 2013 21:23
tady najdete hodně informací jak co se dělá a dělá se omládek a ne kvásek podrobný info na adrese
is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prace_2013-upravena.txt
is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prace_2013-upravena.txt
20. 11. 2013 20:20
nejsou pak ti rohliky tuhy po upeceni?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 13 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 17 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 36 minutami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 3 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 4 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 5 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Jak upéct domácí rohlíky. Křupavé a přitom uvnitř vláčné pečivo dá naší snídani nový rozměr
Svačiny podle horoskopu: Býkům stačí jahody v čokoládě, Raky uspokojí křupavé preclíky a Kozorozi volí klasický sendvič
Další recepty
Tématické fráze: tn.cz domácí domaci rohliky domaci rohliky a housky rohliky recept tn cz hruška pivní rohlík domaci rohlik domácí rohlíky recept recept na domácí rohlíky recept na rohliky recept na nejlepší domácí rohlíky rohliky cibulový rohlík domácí nadychane rohliky recept na domácí rohlík domací rohlícky recept rohlíky domácí nadychane rohliky video tn.cz recept na pivní rohlíky rohlík recept tn.cz levné recepty domácí rohlíky
Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, cukr, sůl, droždí čerstvé, vejce, mléko, mák
Domácí rohlíky jako z pekárny
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8Yj
118 názorů