Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí rohlíky jako z pekárny

Křupavé vypečené rohlíky pozvednou každou snídani na královskou hostinu. K domácí výrobě potřebujete jen pár základních surovin a trochu volného času. Naučte se jednoduchý recept, těsto je krásně vláčné, nadýchané a jemné.

Hodnocení receptu je 4,9 (86×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 55 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby kynutí

70 min (55 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

27. 5. 2011 07:06

Suroviny pro 13 kusů

13 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 008 kJ / 2 392 kcal
Bílkoviny68,10 g
Tuky66,86 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy371,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou výborné, recept mam od známé a peču je každý druhý den. Jinak je to dobré těsto i na pizza rohlíky - ukázkové foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Piskutek Piskutek

27. 1. 2014 16:01

Nesedlo mi ani těsto, ani výsledný produkt, obrázky hezké, ale kouknu po jiné receptu

HONZA :-)

20. 1. 2014 21:50

četli jste si celou rubriku?co si myslíte o tom jak je ten odkaz pro ty pekaře myslíte že by mi to pomohlo?

tejaja tejaja

18. 1. 2014 12:40

Maja Halifax:Dáma je určite radšej vtipná, ako vulgárna. Poprosím sa vyjadrovať slušne, vulgárne výrazy sa tu nevedú. Ďakujem. .:-)

magdalenka magdalenka

17. 1. 2014 20:51

Maja Halifax: máš rada expresívne výrazy?

Pavel

15. 1. 2014 21:08

no toby lidem hodně odporovalo když by si tam daly vlasy prostě to tam nesmí být

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2014 17:22

Maja Halifax: Majo, pokud chceš rohlíky jak z obchodu, tak tam budeš muset dát ještě tyto přísady http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?url=%2Fzpra...

Maja Halifax

10. 1. 2014 16:32

hele lidi muze mi tu prosim nekdo rict jestli ty rohliky jsou vazne jak z pekarny? lehce krupavy a nadychany? uz jsem zkusila 2 jine recepty ale porad to neni ono .. zatim se mi dari jen takovy hnusny tezky ze na vahu by to byly alespon 3 pekarensky rohliky z Japeku.. diky:-//

Zdeněk

8. 12. 2013 22:12

Pavel má pravdu že když někdo vystuduje pekaře tak ví co a jak s těstem můj známý vždy říká když jsou znalosti i umění a nepokazí se to tak se to povede a to je pekař tak ví co mluví a má víc znalostí vůči škole takže to znamená že kyš omládek se dělá takhle podle směrnic to neznamená že to neumí on se chtěl se určitě zeptat co vystudovala a zeptej te se nějakého pekaře ten snad vás něco naučí

Jana

7. 12. 2013 10:49

Co je vám po tom, co kdo vystudoval nebo nevystudoval:-OMě tady hlavně zajímá, jak kdo umí vařit a péct.:yes:

Pavel

6. 12. 2013 20:40

já jsem se ptal jaký obor vystudovala :-?

spagetka spagetka

5. 12. 2013 21:12

Pavel::-D:-D:-D:-D:-D ještě jsem neviděla, že by deset vejšek, padesát titulů před jménem a za jménem nahradilo vrozenou inteligenci, zkušenosti :-D:-D:-D:-D. Chlapče, pokud se někdo dlouhodobě zabývá určitým koněm, jako cat pečením, fakt to nemusí míti stvrzeno šéfem vejšky :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Vejška není zárukou ani kvality, ani inteligence ;-);-);-);-).

Pavel

5. 12. 2013 21:01

a co vystudovala ta cathleen?to by mě zajímalo

spagetka spagetka

3. 12. 2013 21:29

pavel: to samé jako u tvých sojových rohlíků, kams dal rovněž nerozklikací odkaz, jakož i sem. Dám jako rozklik, ale nikdo se nebude prokousávat několikastránkovou bakalářkou:no::no::no:, když tu na omládek máme odborníky, hlavně cathleen
http://is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prac...

pavel

3. 12. 2013 21:23

tady najdete hodně informací jak co se dělá a dělá se omládek a ne kvásek podrobný info na adrese
is.muni.cz/th/368080/pedf_b/Bakalarska_prace_2013-upravena.txt

jitule

20. 11. 2013 20:20

nejsou pak ti rohliky tuhy po upeceni?:-8:-8

1 3 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tn.cz domácí domaci rohliky domaci rohliky a housky rohliky recept tn cz hruška pivní rohlík domaci rohlik domácí rohlíky recept recept na domácí rohlíky recept na rohliky recept na nejlepší domácí rohlíky rohliky cibulový rohlík domácí nadychane rohliky recept na domácí rohlík domací rohlícky recept rohlíky domácí nadychane rohliky video tn.cz recept na pivní rohlíky rohlík recept tn.cz levné recepty domácí rohlíky

Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, cukr, sůl, droždí čerstvé, vejce, mléko, mák

TopRecepty.cz

Domácí rohlíky jako z pekárny

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8Yj