Suroviny
Porce: 6 kratších špičatých veček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 650 kJ / 2 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,83 g |
Tuky | 38,24 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 369,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Moje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Tématické fráze:
dalamánkové těsto,
margarín stela,
jak upect konakove spicky,
chlebove dalamánky na svačinu,
recepty, špičky, solamyl,
dalamankove rohliky,
recepty žitné špičky,
recept na dalamánky,
recept dalamánky,
chlebové dalamánky,
recept na dalamánek,
dalamánek přírodní
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
voda,
margarín,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (17)
cathleen: Ivi, nádhera, která mě utekla
Moje výrobky (moje foto - sú to bagetky?) nikdy nebudú také krásne, ako tvoje. Chuťovo sú však vynikajúce!