Suroviny
Porce: 6 kratších špičatých veček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 650 kJ / 2 067 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,83 g |
Tuky | 38,24 g |
Vláknina | 22,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 369,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Moje poznámka
Dalamánkové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw9K
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
perseus před 3 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Tématické fráze:
dalamánkové těsto,
margarín stela,
jak upect konakove spicky,
chlebove dalamánky na svačinu,
recepty, špičky, solamyl,
dalamankove rohliky,
recepty žitné špičky,
recept na dalamánky,
recept dalamánky,
chlebové dalamánky,
recept na dalamánek,
dalamánek přírodní
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
voda,
margarín,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (17)
cathleen: Ivi, nádhera, která mě utekla
Moje výrobky (moje foto - sú to bagetky?) nikdy nebudú také krásne, ako tvoje. Chuťovo sú však vynikajúce!