Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,44 g |
| Tuky | 16,54 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 1,47 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 98,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJyr
Moje poznámka
Polévka s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJyr
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 47 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 48 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 54 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 59 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
polévka z čínského zelí,
čínské zelí polévka,
zbytek zelí,
recept polévka z činského zeli,
čínské zelí recepty,
pekinske zeli polevka,
čínská vepřová polévka se zelím,
nove činske zeli,
polévka s čínského zelí,
co s cinskym zelim v kuchyni,
čínská vepřová polévka s činským zelím,
čínská polévka se zelím,
domácí polevka se zelim,
polevka s cinskym zeli,
polevka cinske zeli,
polvka z nskho zel,
polívka z čínského zelí,
recept co z rohlikami,
polevka.ze.zbytku.zelí,
polévka se zelím a s mlékem
Suroviny:
zelí pekingské,
rohlík,
koření nové koření,
masox,
kmín celý,
sůl,
pepř,
vejce,
mléko
Komentáře (4)