Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,25 g |
| Tuky | 9,77 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 50 minutami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ošatkový chléb
Pajkujka před 6 minutami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 34 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 54 minutami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 58 minutami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 8 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (79)
(Sused naťahoval krk cez plot a evidentne nasával vôňu z pečenia...
Jen těch osm kusů
Stejně postupuju při pečení chleba. Kdysi jsem dostala kvásek (už ani nevím, jak je to dlouho, minimálně 5 let) s návodem, jak na to. Chleba se peče v nádobě a lze ho udělat jen z hladké pšeničné mouky včetně přikrmování kvásku. Od té doby peču podle stále stejného rituálu a celá ta léta živím stejný kvásek - dokonce s ním jezdím i na letní byt. Jen obměňuji mouky, střídám klasickou hladkou s celozrnnými, pšeničnou, žitnou, špaldovou, přidávám třeba slunečnicová semínka nebo ovesné vločky atd. Kvásek už teď živím žitnou celozrnou moukou. Mám pokaždé jiný chleba, ale postup zůstává!
(Piekla som cca 15 min. pri 240 st, potom 10 min. pri 180 st. C, na začiatku som rúru zaparila vodou.)
Doporučujem všetkým, recept spoľahlivý, ako všetky od teba!
(Ako dôkaz pridávam foto.)
helena99: Děkuji za vyzkoušení