Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kavkazský šašlik

Šašlik neboli maso na jehle je velmi oblíbená záležitost u našich východních sousedů. Grilování naloženého a ochuceného masa patří k víkendovému hodování v mnoha rodinách nejen na Kavkaze. Zajímavá chuťová varianta bude jistě vyhovovat i vám.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min +12 hodin marinování

20 min (20 min příprava, +12 hodin marinování)

3. 8. 2011 08:25

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem dělal ještě klasické špízy, tak jsem využil naloženou cibuli na tuto záležitost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

3. 8. 2011 08:43

:yes:vypadá to fajn,vyzkouším:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šašlik recept šašlik šašlik z vepřového masa jak se dělá šašlik recept na šašlik recept saslik co je šašlik recepty saslik kavkazký šašlik sasliky vepřový šašlik dobrý recept na šašlik jehněčí šašlik šašlik recepty recepty na saslik jehly na šašlik kavkaský šašlík sasliky recept co je to šašlík maso na šašlik

Suroviny: plec vepřová, citron, cibule, voda minerální, bobkový list, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kavkazský šašlik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Xnj