Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
Moje poznámka
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 15 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 16 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hanger steak,
hovězí veverka recept,
hovězí veverka,
hanger steak recept,
omáčka ze zeléného pepře,
hovězí steak s pepřovou omáčkou,
pepřová omáčka ze zeleného pepře,
hovězí veverka na grilu,
hovězí veverka recepty,
vepřový steak s pepřovou omáčkou,
hovězí veverka, co to je,
hovězí maso veverka,
steak s pepřovou omáčkou recept,
naložený zelený pepř,
hangr steak,
steak na pepři,
hovězí hanger,
steak na pepřové omáčce,
hovězí steak na zelenem pepři,
steak s pepřovou omáčkou
Suroviny:
steak hanger,
olej olivový,
pepř zelený sterilovaný,
máslo,
smetana,
sůl mořská
Komentáře (23)
Tvá úprava by mně určitě taky chutnala
Ještě: když sjedete níž, což jsem předtím neudělala...jsou tam ty recepty z Pána prstenů, Hellou Kitty a Pú... a stránky vypadají nově založené. Takže se těšte všichni, jistě tam časem najdete svoje recepty...
Na druhou stranu jen zírám, jak se naše dnešní večeře (kterou jsem při nejrůznějších inspiracích tak nějak sama vymyslela a realizovala), jak se rychle šíří...elektronicky
Co vám mám povídat, za tuhle cenu taková minutková dobrůtka...
Za sto korun se hovězího steakového masa v biokvalitě, nacpaly tři osoby...