Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Udané časy odpovídají stupni propečení medium. Pokud má někdo raději červenější, nebo naopak propečenější maso, upraví si dobu přípravy o minutu - požadovaným směrem.
Přidám video s návodem k připravení masa - to, co vidíte na mojí čtvrté a páté fotce je před úpravou, tzn. maso vcelku tak, jak ho dostaneme v obchodě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2011 23:38
30. 9. 2011 22:36
30. 9. 2011 21:46
30. 9. 2011 20:37
Co vám mám povídat, za tuhle cenu taková minutková dobrůtka... Čeho my se tady ještě nedočkáme, až budeme mít konečně běžně dostupné kvalitní suroviny...
Za sto korun se hovězího steakového masa v biokvalitě, nacpaly tři osoby...
30. 9. 2011 20:32
30. 9. 2011 20:32
30. 9. 2011 20:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 30 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 13 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hanger steak hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recept omáčka ze zeléného pepře hovězí steak s pepřovou omáčkou pepřová omáčka ze zeleného pepře hovězí veverka na grilu hovězí veverka recepty vepřový steak s pepřovou omáčkou hovězí veverka, co to je hovězí maso veverka steak s pepřovou omáčkou recept naložený zelený pepř hangr steak steak na pepři hovězí hanger steak na pepřové omáčce hovězí steak na zelenem pepři steak s pepřovou omáčkou
Suroviny: steak hanger, olej olivový, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana, sůl mořská
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
22 názorů