Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 10. 2011 21:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 304 kJ / 1 746 kcal
Bílkoviny159,77 g
Tuky46,38 g
Vláknina58,18 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,51 g
Sacharidy135,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Karamel připravuji do zásoby podle tohoto receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/15704-karamel/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

8. 10. 2011 21:13

Krása:yes: Hovězí je prostě nejlepší;-);-);-):-K

spagetka spagetka

8. 10. 2011 21:12

Vypadá to výborně - ale není náhodou původně recept z telecí nožičky a morkové kosti? :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: oso buco recept vývar z hřebíčku recept na oso buco osso buco pohlreich oso buko recepty osso buco steak polreich osobuco recepty na oso buko polreich ossobuco telecí osso buco osso buco osso buco polreich oso buko recept ossobucco podle pohlreicha pohlreich osso buco oso buco hovězí kližka s perníkovou omáčkou best osso buco ossobuco steak telecí oháňka recept

Suroviny: osso buco, mrkev, celer, petrželka kořenová, cibule, česnek, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, rozmarýn sušený, tymián sušený, povidla švestková, protlak rajčatový, cukr, perník strouhaný, víno červené, vývar hovězí, koření hřebíček, skořice celá, badyán, pepř, sůl, cibulka, máslo, karamel, sůl

TopRecepty.cz

Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0Qz