Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 304 kJ / 1 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,77 g |
| Tuky | 46,38 g |
| Vláknina | 58,18 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 135,86 g |
Postup přípravy
Maso podáváme s perníkovou omáčkou, karamelizovanými cibulkami a čerstvým chlebem.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Moje poznámka
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Tématické fráze:
oso buco recept,
vývar z hřebíčku,
recept na oso buco,
osso buco pohlreich,
oso buko recepty,
osso buco steak,
polreich osobuco,
recepty na oso buko,
polreich ossobuco,
telecí osso buco,
osso buco,
osso buco polreich,
oso buko recept,
ossobucco podle pohlreicha,
pohlreich osso buco,
oso buco,
hovězí kližka s perníkovou omáčkou,
best osso buco,
ossobuco steak,
telecí oháňka recept
Suroviny:
osso buco,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
cibule,
česnek,
máslo,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
cukr,
perník strouhaný,
víno červené,
vývar hovězí,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
pepř,
sůl,
cibulka,
máslo,
karamel,
sůl
Komentáře (18)
Andreo, on to ten strouhaný perník zároveň zahustí...
Všem děkuji za zájem o recept a Reny, jsem moc ráda.
Děkuju za body, tobě i Ottovi, který je pro mě odborník přes masová jídélka...