Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeský oukrop

Česneková polévka - neboli úkrop nebo oukrop - je oblíbená česká klasika. Ochutnejte tuto z rozmixovaných brambor, díky kterým vás dobře zasytí. Čerstvá petrželka a křupavý chléb osmažený na sádle dodá polévce tu správnou chuť.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

10. 10. 2011 19:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 905 kJ / 455 kcal
Bílkoviny6,18 g
Tuky30,13 g
Vláknina11,85 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: tato polévka vyhrála 1. místo v pořadu Receptář

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

10. 10. 2011 19:42

My jsme na to s kolegyněmi koukali, jak to ten člověk vařil...:-O Ne, že by to nemohla být dobrá česneková polévka, mám tu podobnou... Ale jihočeský oukrop to teda není...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: oukrop polevka oukrop oukrop recept co je oukrop recept na oukrop co je to oukrop recept oukrop oukrob recepty oukrop oukrop polévka oukropek oukroup jak se vaři oukrop jak se dela oukrop oukrou okrop jak uvařit oukrop oukrup uokrop oukrop polévka recept

Suroviny: voda, brambory, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, chléb, sádlo, petrželka zelená, majoránka

TopRecepty.cz

Jihočeský oukrop

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qM27