Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso s kapustou a rýží

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

11. 10. 2011 23:56

Suroviny

Porce: 5 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 736 kJ / 2 088 kcal
Bílkoviny146,39 g
Tuky103,52 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,18 g
Sůl2,36 g
Sacharidy133,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je receptem našich babiček, jídlo je celkem levné, rychlé na přípravu a nám chutná. Koření už žádné nepoužívám, jen pepř a česnek. Pokud máme zbylou vařenou rýži, tak ji můžeme použít, ale přidáme ji až nakonec k měkkému masu.

Přidávám foto jak dušené směsi, tak i zapékané

TAKY PŘIDÁVÁM FOTO STEJNÉHO JÍDLA PRO TY, KTERÝM VADÍ KONEČNÁ ÚPRAVA JÍDLA NA TALÍŘI, NEPOTRPÍ SI NA NI A VIDÍ V TOM SNAD JEN TOUHU AUTORŮ RECEPTŮ PO BODECH. Každý si může vybrat, jak bude servírovat. Mně osobně není jedno, jak jídlo na talíři vypadá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

12. 10. 2011 17:59

Maruško, dobrůtka :yes::yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 10. 2011 17:44

Merylas:no to je opravdu rozdíl:-D:-Dta třetí fotka nemá chybku:-D:-D:-D:yes:

Patricie

12. 10. 2011 17:29

:-K:-Maruško, krásný recept i foto, včetně třetího kousku:-))
+
Rebeka :yes: krásná fotka

Merylas Merylas

12. 10. 2011 17:05

rebeka: Nadi, jsi žena činu :-)) Děkuji moc za vyzkoušení a důvěru ve mě vloženou:-)) Jsem opravdu moc ráda, že chutnalo:-K Taky moc děkuji za přidané nádherné fotečky:-* Tu zapékací misku bych taky brala;-):yes: Vidíš, měla jsi na oběd rizoto a ani nevíš jak.:-)) Já většinou taky dávám všechno od oka a odhadem. A s tím česnekem, co člověk to názor. Holt, každý si ho dá podle své chuti. Ještě jednou dík:-*:-K

Andy: :-D:-D:-D rozesmála jsi mě:-D:-*

srettka

12. 10. 2011 17:05

Andy:bych upřednostnila jako prostírku zemědělské noviny:-D

Andy

12. 10. 2011 16:57

...no nejlepší je to foto talíře položeného na těch novinách:-D:-! to nemá chybu:-! /připomíná mi to mého manžu/

maris maris

12. 10. 2011 14:43

rebeka: fakt se mi líbí - moc:-D:-D

1974andrea 1974andrea

12. 10. 2011 14:41

rebeka:Teda to je pořádná sýrová duchna:-D:-)). Mám to taky tak ráda:-p

rebeka rebeka

12. 10. 2011 14:41

maris:fakt se ti líbí:-O:-? ona je taková mrňavá, tak na cca dvě porce..však my jsme doma téměř pořád jen dva;-):-D
má i pokličku a byl to myslím dárek za nákup z Magnetu, ale přesně to nevím:-)

maris maris

12. 10. 2011 14:38

rebeka: Rebi - Ty máš nádhernu zapékací misku:yes::-)

rebeka rebeka

12. 10. 2011 14:25

Merylas::-//:-// jak bych to řekla...:-//...:-?:-D:-D:-D
je to výýýborné:-!:yes::yes::-p:-p
dělala jsem z polovičního množství a udělala obě varianty-dušenou i zapékanou...dala jsem trochu uzeného sýru a mozzarelu, brambory už jsem k tomu nedávala, protože jsem dala (asi) víc rýže, česnekem jsem ovšem nešetřila a na poloviční množství ostatních surovin jsem dala celou palici CZ česneku:-p:yes: a těm, kdo mají česnek rádi, mohu jen doporučit..čím víc, tím líp;-)
je to skvělé papáníčko a určitě jsem nedělala naposledy:yes::yes:
bodík už jsem dala, tak jen pár obrázků, jestli nevadí:-)
a velký dík za skvělý recept:-K

Merylas Merylas

12. 10. 2011 13:00

Děkuji všem za komentáře, jsem ráda, že se recept líbí. Mnozí ho třeba znají, buď stejný nebo podobný:-K
Ještě upřesním i v receptu, že je lepší spíš použít rýži parboliled. Já měla obyčejnou.

Kadlik: Už jsem se lekla, že to pivko piješ přímo z petky:-))

srettka: Souhlas, každý to má doma jinak, podle gustu......;-)

savlinka: To je k vzteku, když členové rodiny nemají stejné chutě, znám to taky:-));-)

Ela: Ahojky, jestli se rozhodneš zaregistrovat, budu se těšit na Tvé normální recepty bez zbytečných fotek;-)

Bibinka: Jj, mnohdy si více pochutnáme na obyčejném jídle než na něčem překombinovaném. A že Ty máš náš domácí česnek, ten má grády, já měla z marketu a ten je o ničem. Asi to množství upravím v receptu, je fakt že není česnek jako česnek a palice jsou taky různě velké;-)

rebeka: Asi tak nějak;-)

Jindra: Děkuji za sebe i ostatní autory, kterým není jedno, jakým způsobem je jídlo servírované. Těší mě Vaše pochvala a ostatní to těší určitě taky:-K

suslajda suslajda

12. 10. 2011 12:42

:-Ktak to bych si hned dala+1:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 10. 2011 12:30

:-K;-) ano ano, babička to tak nějak dělávala, díky za inspiraci, fotečky jsou nádherně jedlé:yes::-K:-K;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 10. 2011 11:56

Maruško, nádherné aranžmá!! Mi taky není jedno, jak to mám na talíři:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso s kapustou mleté maso s rýží mlete maso recepty zapečené mleté maso s kapustou rýže s kapustou recepty z mletého masa s rýží recept na mleté maso s rýží co s kapustou mleté s kapustou kapusta s mletým masem recepty mleté maso s rýží kapusta a mlete maso mlete maso v kapuste mlete hovezi s kapustou recepty z mletého masa mlete maso ryze mlete maso a ryze mleté s rýží jídla s kapustou zapečená rýže s kapustou

Suroviny: maso vepřové mleté, slanina uzená, olej, cibule, sůl, pepř mletý, česnek, kapusta, rýže, vejce, sýr nastrouhaný

TopRecepty.cz

Mleté maso s kapustou a rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5ZR