Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,87 g |
| Tuky | 24,82 g |
| Vláknina | 10,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPX
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
rajčatová omáčka zavařování,
zavařování dýně,
rajčatove zavařeniny,
rajčatová salsa zavařování,
zavařování rajčatová omáčka,
zavařování rajčatovych omáček videa,
zavařená rajčatová omáčka,
středomořská omáčka,
rajčatová zavařenina,
zavařování omáček,
rajčatová omáčka k zavaření,
rajčatová omáčka zavařenina,
rajčata zavařování s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
sterilovana rajcatova omacka,
zavareni rajcatove omacky,
kapari omáčka,
zavařování rajčatové omáčky,
rajčatová omáčka s kapari
Suroviny:
rajče,
česnek,
olej,
cukr,
pepř,
kapary,
olivy černé,
sůl
Komentáře (3)