Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ0j
Moje poznámka
Medový punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQ0j
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 16 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 42 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 49 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
teplá medovina recept,
tepla medovina,
medový punč,
recept teplá medovina,
punč z medoviny,
punc s medovinou,
recept na teplou medovinu,
jak svařit medovinu,
vánoční punč s medovinou,
nápoje s medovinou,
vánoční punč z medoviny,
velikonoční punč,
podávání teplé medoviny,
víno s džusem,
recepty s medovinou,
jak se dělá teplá medovina,
nápoj s medovinou,
vánoční medový punč,
vánoční medovinou recepty,
punc s dzusem
Suroviny:
víno bílé,
džus ovocný,
med,
citron,
koření hřebíček,
skořice celá,
brandy
Komentáře (7)