 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 724 kJ / 173 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,24 g | 
| Tuky | 0,06 g | 
| Vláknina | 1,96 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 9 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 10,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Houby si předem namočíme do vlažné vody.
	Krok 2: Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce.
	Krok 3: V pekáčku na plotně si rozpálíme olej a osmahneme na něm vymačkané houby, pak přidáme maso a zprudka ho z obou stran opečeme.
	Krok 4: Podlijeme vodou z hub a červeným vínem, přidáme snítky tymiánu.
	Krok 5: Přiklopíme, dusíme, podléváme vodou nebo vývarem. Nakonec přidáme česnek a trochu majoránky.
	Krok 6: Do změknutí masa to trvá min. 2 hodiny. Můžeme také péct přiklopené v troubě.
	Krok 7: Pro nedočkavce lze celý pokrm připravit i v papiňáku.
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Divoké srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRxN
Moje poznámka
					 
				
Divoké srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRxN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kančí srdce, 
						
						
							kančí srdce recept, 
						
						
							kančí srdce recepty, 
						
						
							srdce recept, 
						
						
							recept kančí srdce, 
						
						
							srdce zverina recept, 
						
						
							srdce z divočáka, 
						
						
							recept na kančí srdce, 
						
						
							recept na dančí srce, 
						
						
							pokrmy ze srdce, 
						
						
							recepty ze srdce, 
						
						
							dančí srdce recept, 
						
						
							danci srdce, 
						
						
							srdce kanec recepty, 
						
						
							srdce z divočáka-recept, 
						
						
							srdce divočina recept, 
						
						
							srdce z divočáka recepty, 
						
						
							srdce z divočáka.., 
						
						
							srdce recepty, 
						
						
							vepřové srdce s červeným vínem
						
					
						Suroviny:
						
							srdce vepřové, 
						
						
							houby lesní, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
	 
	 
	 
 
 
Komentáře (18)
Anďa řádí..a hezky