Můj chleba - favorit č.1
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 379 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 392,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Základ těsta se odvíjí od receptu Merylas /Farmářské bagety nebo bulky/ a různým přidáváním ingrediencí jsem docílila chleba, který peču nejčastěji a je pro nás a naše známe jednička. Vydrží být několik dní velmi měkkoučký a vláčný. Vůbec není suchý:-)
Pokud nevlastníte pekárnu, tak můžete tento chleba samozřejmě udělat i ručně. Není to tak pracné, protože těsto je volnější. Můžete do těsta též přidat škvarky, cibuli, česnek, bylinky...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2013 12:49
29. 11. 2012 10:48
20. 3. 2012 19:15
16. 3. 2012 16:31
21. 2. 2012 08:38
6. 2. 2012 22:33
6. 2. 2012 17:52
6. 2. 2012 17:36
6. 2. 2012 10:38
5. 2. 2012 20:55
5. 2. 2012 20:24
4. 2. 2012 16:19
4. 2. 2012 15:00
4. 2. 2012 14:19
2. 2. 2012 16:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 9 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Skromná kuchyně: Jak udělat z tvrdého chleba opět čerstvý a křupavý? Stačí voda a alobal!
Další recepty
Tématické fráze: vláčný chléb pumpernickel recept vlacny chleba chlebové koření recept můj favorit domácí favorit konzistence těsta na chleba konzistence chlebového těsta tuhé těsto na chleba muj favorit c.1 chleba ktery vydrzi vlacny chleba bez hnětení videorecept chleba videorecept můj nejlepší chleba č. 1 sama doma recepty chleba z domací pekárny konzistence chleba chléb z pekárny videorecept je lepší na chleba řidší konzistence? chleba za 20 minut chleba z obyčejne hl mouky do pekárny
Suroviny: voda, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín drcený, ocet, brambory, sůl, cukr, koření chlebové, droždí čerstvé,
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
78 názorů