Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 971 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu umyjeme usušíme, pokvapkáme citronovou šťavou, posypeme kmínom a poprášime múkou.
Krok 2: Na grilovaciu panvicu dáme naplátky nakrájanú slaninu, trocha opečieme a pridáme rybu. Opečieme z jednej aj z druhej strany.
Krok 3: Ked už otočíme, na káždú rybu položíme plátok šunky a syra posypeme petr. vňatou a zakryjeme nachvílku aby sa syr roztopil.
Krok 4: Kyslú smotanu vymiešame tzaziky a podávame s rybou príloha :zemiaky, ryža podľa chuti alebo iba šalát.
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Moje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 1 hodinou
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 1 hodinou
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 1 hodinou
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 3 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
pangasius recepty,
panganius s fazolemi
Suroviny:
mouka hladká,
slanina,
šunka,
sýr,
šťáva citronová,
kmín celý,
nať petrželová,
smetana kysaná,
koření
Komentáře (1)