Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 971 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu umyjeme usušíme, pokvapkáme citronovou šťavou, posypeme kmínom a poprášime múkou.
Krok 2: Na grilovaciu panvicu dáme naplátky nakrájanú slaninu, trocha opečieme a pridáme rybu. Opečieme z jednej aj z druhej strany.
Krok 3: Ked už otočíme, na káždú rybu položíme plátok šunky a syra posypeme petr. vňatou a zakryjeme nachvílku aby sa syr roztopil.
Krok 4: Kyslú smotanu vymiešame tzaziky a podávame s rybou príloha :zemiaky, ryža podľa chuti alebo iba šalát.
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Moje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Margot kuličky
Junys před 3 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 4 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 6 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 7 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 7 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
pangasius recepty,
panganius s fazolemi
Suroviny:
mouka hladká,
slanina,
šunka,
sýr,
šťáva citronová,
kmín celý,
nať petrželová,
smetana kysaná,
koření
Komentáře (1)