Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 971 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu umyjeme usušíme, pokvapkáme citronovou šťavou, posypeme kmínom a poprášime múkou.
Krok 2: Na grilovaciu panvicu dáme naplátky nakrájanú slaninu, trocha opečieme a pridáme rybu. Opečieme z jednej aj z druhej strany.
Krok 3: Ked už otočíme, na káždú rybu položíme plátok šunky a syra posypeme petr. vňatou a zakryjeme nachvílku aby sa syr roztopil.
Krok 4: Kyslú smotanu vymiešame tzaziky a podávame s rybou príloha :zemiaky, ryža podľa chuti alebo iba šalát.
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Moje poznámka
Pangasius na slanince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGEE
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 24 minutami
Quinoa jako salát
Přidáno před 1 hodinou
Kvašené zelí
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 23 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 11 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 13 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 13 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 14 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 14 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 16 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 16 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
pangasius recepty,
panganius s fazolemi
Suroviny:
mouka hladká,
slanina,
šunka,
sýr,
šťáva citronová,
kmín celý,
nať petrželová,
smetana kysaná,
koření
Komentáře (1)