Kedlubnová polévka s kroupami
I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji ozdobíme petrželovou natí.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,23 g |
Tuky | 43,63 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 108,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Moje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 minutami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 43 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 51 minutami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 1 hodinou
Brokolice s Nivou
Dede. před 1 hodinou
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 2 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 4 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 5 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kedlubnová polévka,
kedlubnova polevka,
recept na kedlubnovou na polévku,
kroupy varime zvlast nebo dohromady,
polevka s kroupami,
babiččina kedlubnova
Suroviny:
kedlubna,
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
sůl,
pepř mletý,
kroupy,
nať petrželová
Komentáře (14)