Kedlubnová polévka s kroupami
I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji ozdobíme petrželovou natí.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,23 g |
| Tuky | 43,63 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 108,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Moje poznámka
Kedlubnová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rw5w
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 11 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 1 hodinou
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 1 hodinou
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 4 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 5 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 7 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 9 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kedlubnová polévka,
kedlubnova polevka,
recept na kedlubnovou na polévku,
kroupy varime zvlast nebo dohromady,
polevka s kroupami,
babiččina kedlubnova
Suroviny:
kedlubna,
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
sůl,
pepř mletý,
kroupy,
nať petrželová
Komentáře (14)