Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,26 g |
Tuky | 63,52 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 25,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlávku zelí očistíme, odkrojíme košťál, vložíme do velkého hrnce a zalijeme vroucí vodou. Necháme 5 minut spařit a poté oloupeme listy.
Krok 2: Párek rozkrojíme napůl, vložíme do zelného listu, potřeného hořčicí a zabalíme.
Krok 3: V misce vyšleháme vejce, mouku, sůl, pepř, oregano, do hladkého těstíčka.
Krok 4: Balíčky nejdřív namočíme do těstíčka, pak obalíme ve strouhance, smažíme na rozpáleném oleji.
Krok 5: Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, pečivem.
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Párky smažené v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44G7
Moje poznámka
Párky smažené v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/44G7
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 1 hodinou
Čalamáda
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 4 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 19 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 10 minutami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 2 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 3 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 5 hodinami
Tématické fráze:
smažené párky,
zelne listy s parkem,
zeleninové rolky v zelném listu,
párek v zelném listu,
kureci parky smazene,
hlavkove zeli parek,
zelný párek
Suroviny:
zelí hlávkové,
párky,
vejce,
hořčice,
mouka hladká,
koření oregáno,
strouhanka,
olej
Komentáře (6)