Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husokačka na majoránce a římském kmínu

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 4. 2012 21:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie681 kJ / 163 kcal
Bílkoviny12,26 g
Tuky9,41 g
Vláknina0,88 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy6,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitka55

9. 5. 2012 13:05

Jak je teď moderní říkat: Tak to je vytuněné!!!

Ivusa Ivusa

11. 4. 2012 16:30

:-KTak tohle jsem asi nějak přehlédla:-//a tak spěchám -rychle, rychle nesu ještě jeden bod.Krásné, vymazlené velikonoční zviřátko:-D:-DMňamky ,mňamky:yes::yes::yes:

suslajda suslajda

3. 4. 2012 13:23

;-)tak to nemá chybu i když jednu jo není husokachna jinak+19 musí to být delikatesa:yes::yes:

rebeka rebeka

2. 4. 2012 21:09

hody, hody doprovody.. nechci vejce, to si nechte, tuhle krasavici, tu mi dejte:-p:-p:-p:yes::yes::yes:
Jeníčku, nechala bych se pozvat na tuhle husokachničku,zelíčko i knedlíček:-p:-p umí, umí Jeníček:-p:-p;-):-K:yes::yes:
bodík dá ti rebíček:-8:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

2. 4. 2012 20:53

Děkuji všem za přízeň:-!:yes::-K:-K

nofrona

2. 4. 2012 20:32

:-p:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2012 17:12

Moc krásně prezentovaný receptík:-K+:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2012 10:21

Jendo, ten nadívaný krk, to je síla!! Já jsem husokačenu ještě nedělala, jsme jen 2 na to, tak až budu mít nějakou větší návštěvu, zkusím tvůj recept;-)

Kadlik Kadlik

2. 4. 2012 09:16

špica... nejvíc se mi líbí ten nadívaný krk... Když jsem choval kačeny, byla to vždycky lahůdka. Schovával jsem je, a pekl naráz třeba čtyři... No jo, kdeže ty časy jsou. Jenom vzpomínka, a lesklá slina mi skanula z huby na klábosnici...:-(

hanahcotton hanahcotton

2. 4. 2012 08:54

:-O:-O tak to teda koukám...když mi nedávno mladí řekli, že budou chovat husokačky, tak jsem si myslela, že si ze mě dělají blázny :-//Ale když vidím ten receptík...tak ať chovají třeba brontosaura :-D...ukládám do oblíbených :yes:a už se těším až od mladých dostanu nějaký pěkný kousek husokačky :-D:-D:-D

mimosa mimosa

2. 4. 2012 05:58

Nó,Jendo,špica!:-K:-p:-p:yes:

ruzena ruzena

1. 4. 2012 23:45

No to je delikatesa:-K ráda bych se k tobě nechala pozvat na takovou dobrotu:yes:tak ti aspoň pošlu bodík

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 4. 2012 23:27

Hezká husokačka, jen co je pravda, knedlíčky asi taky domácí,zelíčko mňam.Dala bych si hned.:-p:-):yes:

jarka skrobakova

1. 4. 2012 22:40

Tak to bašta, nádherně upečeno, nádherně naservírováno, takže bod zasloužený:-p:-p:yes::yes::-)):-K

Colombo65 Colombo65

1. 4. 2012 22:37

Jendo nádhera - ... i muži mají své dny ;-);-);-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: husokachna recept pečená husokachna pomalu pečená husokachna pečení husokachny jak péct husokachnu husokacena husokacena recept recept na husokachnu pečená husokachna recept husokachna recepty pečená husokačena recept na husokačenu recept husokachna jak upéct husokachnu husokachna husokacena recepty pečeme husokachnu jak chovat husokachny recepty na husokachnu jak se peče husokachna

Suroviny: kůže z husího krku, sůl, majoránka, římský kmín mletý, sádlo, játra kachní, vejce, houska, mléko, petrželka hladkolistá, sůl, pepř bílý mletý, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Husokačka na majoránce a římském kmínu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y0L9