Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 862 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 2,22 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné musli se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPJV
Moje poznámka
Jablečné musli se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPJV
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 25 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapékané ovesné vločky,
zapékané musli recept,
musli z ovesnych vlocek,
domácí zapékané musli,
moučník z musli,
moučník z ovesných vloček,
musli,
recept na zapékané musli,
zapékané musli,
moučník z ovesné vločky,
jablečné hrudky,
moučník s musli,
moučníky z ovesných vloček,
recept zapekane musli,
jablečné müsli recept,
domácí musli se skořicí,
recepty musli z vloček,
recept na ovesné musli,
zapečné musli s jablky,
moučníky z musli
Suroviny:
vločky ovesné,
jablko,
šťáva citronová,
med,
skořice,
jogurt
Komentáře (4)