Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 752 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,86 g |
| Tuky | 11,40 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 152 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDmK
Moje poznámka
Kuřecí řízky s mangoldem, sýrem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDmK
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso s mangoldem,
kuřecí roláda s mangoldem,
kuřecí prsa s mangoldem,
kuřecí maso na mangoldu,
mangold s kuřecím masem,
mangoldem,
recept kuřecí stehenní řízek,
mangold jako řízek,
kuřecí maso a mangold,
vepřové maso s mangoldem,
typy na kuřeci řizek,
kuřecí plné rizky šunka se sýrem,
kuřecí plněné s mangoldem,
kdy se sadí špenát,
rebarbora nebo mangold,
česnekové kuřecí řízky,
top recepty mangold,
kuřecí maso z mangoldem recept,
smazene rizky s cesnekem asyrem,
co sejem po cesneku
Suroviny:
řízky kuřecí,
sýr,
listy mangoldu,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (35)
prosím, čo robíš z tých stopiek? Ď.
http://www.ireceptar.cz/zahrada/uzitkova-zahrada/m...
http://slovnik.vareni.cz/mangold/
Je určitě lepší než špenát, který obsahuje příliš kyseliny šťavelové a někteří jedinci proto špenát nemohou