Suroviny
Porce: 1 větší plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 950 kJ / 6 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,38 g |
| Tuky | 239,99 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 946,78 g |
Postup přípravy
30 minut.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy "Halabala"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p74Q
Moje poznámka
Řezy "Halabala"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p74Q
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 40 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
halabala,
buchta halabala,
halabala pardubice,
písecké řezy,
kolac halabala,
hala bala,
j. halabala,
pisecka buchta,
hala bala buchta,
buchta hala bala,
písecký řez,
recepty pisecke řezy,
řezy recepty,
top recepty řezy,
recept na řezy,
tvarohové řezy halabala,
top recepty-řezy hala bala,
mia rezy,
písecká dorta,
pisecke rezy recept
Suroviny:
vejce,
kakao,
cukr písek,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
mléko,
olej,
tvaroh,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
mléko,
pudink vanilkový
Komentáře (33)
Jen jsem se vždy bála pokrýt syrové těsto ještě tvarohem, takže jdu na to, vypadá to úžasně
Díky za tip