Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev oloupeme a najemno nastrouháme.
Krok 2: Mandarinky i pomeranč oloupeme, zbavíme bílých částí a pokrájíme na drobné kousky.
Krok 3: Z kompotu slijeme šťávu (uschováme) a ovoce také nakrájíme.
Krok 4: Ke kompotové šťávě přidáme několik kapek citronu a cukr podle chuti.
Krok 5: Vše smícháme dohromady a necháme několik hodin rozležet.
Krok 6: Podáváme vychlazené.
Zveřejněno 27. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný salát "oranžová na čtvrtou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlOK
Moje poznámka
Ovocný salát "oranžová na čtvrtou"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlOK
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Květák bez smažení
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 53 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 6 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 7 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
ovocný salát na noc
Suroviny:
mrkev,
mandarinky,
pomeranče,
kompot meruňkový,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (8)