Vánoční žebro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 551 kJ / 6 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,04 g |
| Tuky | 395,48 g |
| Vláknina | 48,50 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 473 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 597,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pgjn
Moje poznámka
Vánoční žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pgjn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
žebro řezy,
ořechová buchta,
řezy žebro,
žebrorezy,
moučník žebro,
žebro řezy recept,
ořechové moučníky,
kynutá ořechová buchta,
řezy žebrot,
zákusek žebro,
recepty na ořechové moučníky,
cukroví žebro,
žebró,
žebro buhcta,
ořechové řezy žebro,
vánoční buchta,
kynutá buchta s ořechy,
zebro rez zákusek,
ořechový koláč žebro,
zebro zakusek
Suroviny:
džem meruňkový,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
cukr,
máslo,
voda,
kakao,
soda jedlá,
mléko,
droždí,
mouka polohrubá,
žloutek,
rama máslová,
cukr
Komentáře (2)