Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 484 kJ / 2 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,48 g |
| Tuky | 47,36 g |
| Vláknina | 2,30 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 702 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 392,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotová roláda s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW1B
Moje poznámka
Piškotová roláda s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW1B
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
roláda potažená marcipánem,
nadýchaná piškotová roláda top recept,
roláda s marcipánem,
marcipanova rolada,
recept na roládu potaženou marcipánem,
rolady potazene marcipanem,
roláda s marcipánem recept,
piškotová roláda,
roláda plněná marcipánem,
marcipanova rolada recept,
rolady marcipánem,
marcipánový rolada,
dort roláda s marcipánem,
rolada potazena marcipán,
orechova rolada s marcipanem,
marcipánová piškotová roláda,
vánoční piškotová roláda,
potažená roláda,
kuchařka pro dceru piškotova rolada,
nepečená roláda z marcipánu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
máslo
Komentáře (9)
Zajímavá roláda,jen ten krém by to chtělo jiný. Pudingové krémy mají krátkou trvanlivost,při změně teploty se vysráží.