Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 484 kJ / 2 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,48 g |
Tuky | 47,36 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 392,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotová roláda s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW1B
Moje poznámka
Piškotová roláda s marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW1B
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 9 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 20 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
roláda potažená marcipánem,
nadýchaná piškotová roláda top recept,
roláda s marcipánem,
marcipanova rolada,
recept na roládu potaženou marcipánem,
rolady potazene marcipanem,
roláda s marcipánem recept,
piškotová roláda,
roláda plněná marcipánem,
marcipanova rolada recept,
rolady marcipánem,
marcipánový rolada,
dort roláda s marcipánem,
rolada potazena marcipán,
orechova rolada s marcipanem,
marcipánová piškotová roláda,
vánoční piškotová roláda,
potažená roláda,
kuchařka pro dceru piškotova rolada,
nepečená roláda z marcipánu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
máslo
Komentáře (8)
Zajímavá roláda,jen ten krém by to chtělo jiný. Pudingové krémy mají krátkou trvanlivost,při změně teploty se vysráží.