Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané ředkvičky

Bohatou úrodu ředkviček můžeme jednoduše naložit a zachovat tak jejich vitamíny a čerstvost. Očištěné a omyté ředkvičky krájíme na libovolné kousky a naskládané ve sklenici je zalijeme octovým nálevem. Uchováváme v chladu, dokud je nezkonzumujeme.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2012 18:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 228 kJ / 294 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky0,14 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy69,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

7. 6. 2012 15:36

Ahojte holky, toho česneku má být opravdu tolik, ale já jsem ho dala také míň;-). Tak ho snížím v receptu na polovinu:-).

Mimosa:
ta barva se změnila asi použitím bobkového listu. Mě nálev zůstal světlý, jen u ředkviček i česneku od druhého dne zrůžoví dužina.

Pajaja

7. 6. 2012 13:55

:-O Tak to by mě nenapadlo, ředkvičky nakyselo. . . Ani si tu chuť nedokážu představit. Ale možná bych byla překvapená :yes::-)

mimosa mimosa

7. 6. 2012 12:13

Tak hotovo.Ředkviček jsem měla asi 35,2 hlavičky česneku a nálev dvojnásobný,a hodně mi ho zbylo.Voda se mi obarvila,ale na chuti to určitě neubere,tak jsem zvědavá.
Dovolím si přidat foto

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2012 11:29

mimosa: No vidíš:yes:, podle obrázku to tak určitě není, je tam jen několik plátků česneku. Počkáme na Inku, co napíše ;-)

mimosa mimosa

7. 6. 2012 10:05

Tak to jdu zkusit,jen není na 10 ředkviček/20 půlek/ 10 stroužků moc?

Markitek

7. 6. 2012 09:32

:-O:-O tak to koukám udiji odík;-)

Bahula Bahula

7. 6. 2012 07:00

Hmm, to je nápad :yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2012 22:04

Moc zajímavý a lákavý receptík:-p+:yes::-K

rebeka rebeka

6. 6. 2012 21:24

tak že se dají ředkvičky naložit, to vidím poprvé:-O a moooc se mi to líbí;-):-):yes::yes:

AniCiz

6. 6. 2012 20:43

:yes::-Otaky jsem viděla jen se sterilací..toto nemá chybu:-K:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

6. 6. 2012 20:27

:-O:yes::-K vyzkouším;-)

Jana Pá

6. 6. 2012 19:56

Já dnes vyzvedla asi tak 50 ks - ale nebylo to na nakládání:-O, umyla jsem je bylo to:-p - bez nakládání:-D, recept si uložím a uvidíme příště, zda vypěstuji více a udělám tudle dobrůtku:-D

jarka skrobakova

6. 6. 2012 19:55

zajímavý rcp, vyzkouším+ bodík:yes::yes::-)

Iness Iness

6. 6. 2012 19:43

zizala:
No právě....ta barva:-) a především se téměř všechny vitamíny vyvaří, proto je jen nakládám, když mám přebytek...

Lenullka:
Jde to přirovnat k nakládaným okurkám s příchutí česneku. Ředkvička sama o sobě nemá moc výraznou chuť. Zkus si naložit jen jednu malu skleničku a uvidíš;-).

Lenullka

6. 6. 2012 19:36

zní to fakt dobře, ale jak to chutná, jde to k necemu přirovnat:-?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičky ředkvičky recepty naložené ředkvičky nakládání ředkviček recepty z ředkviček redkvicky recept ředkvičky v nalevu ředkvička nakládaná ředkev co z ředkviček ředkvičky s česnekem recepty ředkvičky ředkvička recept jak naložit ředkvičky co obsahuje ředkvička recept na ředkvičky recepty na redkvicky recepty z ředkvičky nakládaná ředkev recept recept redkvicky

Suroviny: ředkvičky, česnek, pepř celý, ocet, voda, sůl, cukr, bobkový list, tymián

TopRecepty.cz

Nakládané ředkvičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rBXk