Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 335 kJ / 2 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,49 g |
| Tuky | 185,33 g |
| Vláknina | 4,38 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 3,83 g |
| Sůl | 9,56 g |
| Sacharidy | 8,32 g |
Postup přípravy
5 minut před koncem přidáme předem podušené žampiony, dochutíme pepřem, dle potřeby přisolíme a dovaříme.
Jako přílohu jsem zvolila brambory.
Zveřejněno 6. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toreadorova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5LY
Moje poznámka
Toreadorova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5LY
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 19 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno 4. 12. 2025 08:54:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 4 minutami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
Diesel před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
be.amenity před 2 hodinami
Crostini gravlax - lososové minichlebíčky
be.amenity před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 6 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 11 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 12 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
býčí kule se žampiony,
bolení panve u mužu,
býčí kule s cuketou,
mám žampiony jak je mužu upravit?,
postup pripravi bycich kuli,
stava k pecenym zebram,
bejčí žlázy recepty
Suroviny:
býčí žláza,
špek uzený,
slanina gazdovská,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
žampióny,
libeček,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (27)
Díky za"oprášení"receptu.
Alespoň po více jak dvou letech můžu všem poděkovat za milé komentíky a hodnocení.Nějak mi to uniklo
Posílám bodík a taky mám ještě v razáku
Michale doufám,že to nebereš vážně
Žížalko já se tady řežu také