Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina špenátovka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 975 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny143,22 g
Tuky143,55 g
Vláknina23,13 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 6,73 g
Sůl17,48 g
Sacharidy59,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájenou klobásku a osmahneme, přelijeme vývarem, přidáme masox, špenát a vaříme. Krok 2: Ke konci vaření přidáme vejce se smetanou a na kostičky nakrájené sýry. Podle chuti osolíme a opeříme.

Zveřejněno 7. 6. 2012

Poznámka autorky Lilith-Isa

Pokud je polévka moc hustá, během vaření přidáme vodu :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččina špenátovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n78Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččina špenátovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n78Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
babičin špenát, babiččiny recepty, babi činy recepty, babiččiny recepty - listový špenát, babiciny recepty spenatova polevka, babiciny recepty spenatova polevka, recept babičin špenát, recept babitcin spenat, babi čin spenat, babiččina špenátová polévka

Suroviny:
špenát mražený, smetana, vejce, klobása pikantní, sýr niva, sýr eidam, cibule, sůl, pepř, masox, vývar zeleninový

Přidat fotografie receptu