Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Klasický vepřový nebo kuřecí řízek v trojobalu jistě znáte, ale co řízky z bůčku? Šťavnaté maso se v ústech doslova rozplyne. Naše babičky a dědové mu též říkali sedlácký řízek. Díky obsahu tuku si udrží dlouho šťavnatost a je výborný i za studena.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 8. 2012 15:40

Suroviny

Porce: Kolik chcete

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Libový bůček (nejlepší je, jak se říká ta špička, ale opravdu vyřízněte jen libové maso) Ostatní si upečte třeba další den k obědu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

7. 10. 2016 09:50

rozinka:
Ba ne, nejste:-)
Libový bůček, je sorta s relativně malým podílem tuku. Je to trend posledních let a dá se říci, že je to maso z "podvyživených" čuňátek:-D
No, já mám raději smaženou krkovici:yes:

rozinka rozinka

7. 10. 2016 09:30

no určitě jsou fain ale jak mám vyřezat libové maso, to jsou proužky ostatní je sádlo, jsem asi hloupá

Janyha

23. 9. 2016 10:55

Řízek z bůčku anebo prostě z čehokoliv je mňamka...za mne palec :yes:

věra skoumalova

23. 9. 2016 00:58

já dávám ještě trošku česneku,ale řízky z bučku tak za studena na sváču, za tepla by to asi nebylo ono ,<3

Jitulieta

30. 8. 2016 09:13

Mirka S.: To bych teda rozhodně netvrdila...ale asi je to jak kde...u nás koupíme, krásný libový bůček kilo za 75,- Kč, bez kosti ;-)

Otek

27. 8. 2016 07:05

Bučkove řizky jsme smažili když jsme jeli na výlet. Na studeno s chlebem a okurkou to byla výborna svačina.

Mirka S.

3. 8. 2016 13:41

Řízky už dělám několik let,jsou výborné,ale jak píšete levné,tak asi né,buček je dnes dražší než maso na řízky.:-D

AniCiz

30. 10. 2012 20:34

:yes::-K

petrzelka

24. 8. 2012 20:42

Ty by jsme měli vyzkoušet,děti by je asi nejedly,ale my by jsme si s manželem určitě pochutnali:yes:

Dana61

20. 8. 2012 10:40

řízečky z bůčku jsou výborné:yes::-D protože bych je do dětí nedostala, zbytek jsem vždy umlela, přidala sýr, sůl,trochu pepře a udělala jsem jim holandské řízky - k těm neměly výhrady a spokojenost byla na všech stranách:-D

vseumel

19. 8. 2012 19:39

Pan Krtička může být na sebe pyšný :-p.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2012 17:24

Už jsem taky dělala řízky z bůčku. Jsou super;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 8. 2012 17:24

:-K:yes:

Bibinka Bibinka

19. 8. 2012 15:58

Petře, já už také dělala řízky z bůčku a byly parádně šťavnaté:yes: Máš 3.bod:yes: Hned bych si tam pro jeden sáhla:-D

Iness Iness

19. 8. 2012 15:42

Pěkné řízečky;-)+1:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obrácené řízky podle trošky kavkazský řízek jak dělat řízky mario krticka rízky z bůčku nakládané smažené řízky kavkazské řízky řízek z bůčku bůčkový řízek koření na řízky vepřové platky smazene nakládané vepřové řízky druh libového vepřového na řízky recept na kavkazsky řízek řízky z krkovice bučkove řizky karel krtička pečený guláš podle sapíka nakládaný bůček podle sapika koření adžika recepty

Suroviny: bůček vepřový, mouka, vejce, strouhanka, koření adžika, koření grilovací

TopRecepty.cz

Řízky podle pana Krtičky z Broumova

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OLWQ