Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 421 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,11 g |
Tuky | 10,48 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 60,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem.
Krok 2: Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí.
Krok 3: Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, teplotu snižte na 180°C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.
Zveřejněno 31. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
Moje poznámka
Glazované podkovy z lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLR7
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 4 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
lososové podkovy,
glazovane filety,
lososove podkovy recept,
losos-podkova,
glazovane ryby,
losos-podkova,
losos recepty,
losos recept,
recept losos potkova,
potkovy z lososa,
co je glazovaná ryba,
filety glazované,
podkovy z lososa na medu,
lososova podkova,
recepty losos na medu a pomerancich,
jak na potkovy z lososa,
recept na lososové podkovy,
losos potkova,
lososove podkovy recepty,
recept pdkovy z na lososa
Suroviny:
losos,
med,
pomeranče,
omáčka sojová,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (6)